Friday, 28 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> VIDI magazin je sada dostupan i u vidu Newsstand aplikacije
vidi

VIDI magazin je sada dostupan i u vidu Newsstand aplikacije

Kada je pokrenut prije gotovo 18 godina magazin VIDI bio je jedan od prvih hrvatskih časopisa koji se bavio računalima i tehnologijom uopšte. Ako ste bili klinac ili tinejdžer prije više od deset godina te ste se interesirali za računala i razne spravice onda teško da ste propuštali ovaj mjesečnik. Predstavljanje Newsstanda prošle godine označilo je i vrijeme za prilagobu novom vremenu.

Od listopada VIDI će izlaziti i na Newsstand i to jednom mjesečno kao što izlazi i tiskano izdanje. Tu je i mogućnost skidanja starih brojeva čime će biti omogućen pristup arhivi časopisa. VIDI je ovime postao i jedini časopis u široj regiji dostupan za više od 250 tisuća korisnika iPhonea i više od 30 tisuća korisnika iPada, koliko ih se procjenjuje da ih posjeduju korisnici samo u Hrvatskoj. Preko Newsstanda VIDI je neograničeno dostupan i globalno korisnicima u svim zemljama svijeta. VIDI Newsstand aplikaciju izradila je firma Aplitap čija je specijalnost digitalno izdavaštvo a ovo nije njihov prvi projekat. Njihova prva Newsstand aplikacija je izašla prije mjesec dana a bio je to magazin AutoIQ.

VIDI Newsstand aplikaciju možete preuzeti ovdje a podržana je kako za iPhone tako i za iPad i iPod touch.

 • Informacija vam nije točna prvi časopis u HR koji se bavio IT je BUG. A BUG već 3 mjeseca ima svoj app u Newsstandu.

  • Kile_Omizio

   Nisam siguran zbog toga što neki podaci govore da je VIDI počeo sa radom još 1994. Osobno se toga ne sjećam ali ako sam pogriješio ispričavam se.
   Što bi se reklo: “Do mene je!” :)

   • Nema veze svatko griješi. Evo baš sam provjerio prvi BUG je izašao u 12 mjesecu 1992.

    • Josip Sinković

     Da nabacim komentar na 2 godine staru temu :-P

     Časopis Byte je počeo izlaziti nešto prije BUG-a i bio je aktivan od 1992.-1996.

 • maki

  samo neka izlaze, pa je sve ostalo manje bitno