Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> YouTube 2.0 aplikacija dostupna na App Storeu
youtubeicon

YouTube 2.0 aplikacija dostupna na App Storeu

Davno prošlim čine se vremena kada je YouTube aplikacija bila sastavni dio iOSa. Da, upravo ta, stara i funkcionalnošću marginalizirana aplikacija koje se nitko sa sjetom ne prisjeća. Prošle godine zamijenila ju je potpuno nova, od strane Googlea režirana aplikacija koja je vratila pravi YouTube štih na iUređaje. YouTube aplikacija sada je dostupna u novoj, 2.0 inačici pa pogledajmo koje su izmjene.

youtube20

Prvo što se primjećuje je, naravno, nova ikona te redizajnirano korisničko sučelje. Dok o ikoni ne treba trošiti naročito riječi, sam UI aplikacije sada je prilično ispeglan i dopadljiviji no ranije a glavnog krivca ovim izmjenama vjerovatno treba tražiti u činjenici da ravni, deskeuomorfizirani iOS 7 stiže narednog mjeseca. Što se tiče dodatnih opcija, sada imamo mogućnost “slike u slici,” odnosno, u pozadini možemo uživati u jednom video uratku dok u isto vrijeme tražimo drugi. Upute za korištenje pojavit će se prilikom prvog pokretanja aplikacije.

screen568x568 (2)

S druge strane tu je i Play All dugme koje će vam započeti reprodukciju svih sadržaja koje imate na nekoj play listi. Video uratci će se redati jedan za drugim bez potrebe za vašom intervencijom. Kao i do sada, aplikaciju možete besplatno preuzeti/ažurirati sa App Storea. Javite nam svoje utiske u komentarima a u nastavku pročitajte o drugim zanimljivim aplikacijama.

 • Goran Belošević

  Izgleda odlično,
  Ikona se odlično stapa u ios 7, mada mi u početku nije bila toliko primamljiva.

  • Kile_Omizio

   Ikona nije naročito inventivna ali eto, služi svrsi valjda :)

 • Ante Ćurlin

  ma samo da ide u pozadini spasia bi se… ali to nikako da stave

  • Kile_Omizio

   U pravu si, to bi leglo kao šaka na oko. Ako se ne varam i Android verzija ima isti problem.

 • rumeni

  Pozdrav

 • Dani

  Meni se ovaj novi update 2.0 ruši non stop jos ga nemogu pokrenit,jel netko ima slicnih problema..!??