Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> YouTube Music aplikacija je sada dostupna na App Storeu
youtube-music

YouTube Music aplikacija je sada dostupna na App Storeu

Nakon što je bila najavljena prošlog mjeseca ovog tjedna službeno je postala dostupna YouTube Music aplikacija, svojevrsni pokušaj da YouTube stane rame uz rame drugim servisima za streaming glazbe kao što su Spotify, Pandora, Apple Music i slični.

Ironična je činjenica da je YouTube mnogima de facto servis za streaming glazbe na računalima i mobilnim uređajima a ova aplikacija je trebala nadograditi to iskustvo. Na žalost, po mnogima, ona u tom ne uspijeva. Aplikacija se može koristiti besplatno, naravno uz obilato ubacivanje reklamnog materijala, pa se prilikom pretrage za nekim izvođačem pokreće nešto kao personalizirana radio stanica sa preporučenom glazbom, top 40 hitovima, razni prijedlozi za preslušavanje novih izvođača, koncertni snimci i slično.

youtube-music-1

Aplikacija dobija dodatnu vrijednost za one koji se odluče izdvojiti 10$ mjesečno za nedavno predstavljeni YouTube Red servis što će vam omogućiti slušanje glazbe bez reklama, offline slušanje glazbe i ono za čim su korisnici “obične” YouTube aplikacije vapili već dugo – slušanje glazbe u pozadini. Aplikaciju možete besplatno preuzeti putem App Store linka pa i sami donijeti svoj sud. Nama se čini kako se nisu dovoljno potrudili da unaprijede postojeće iskustvo.

  • darinko

    Sto se tice gbc i gba igara, GBA4IOS je mnogo bolji, al SEGA i SNES, ovaj je odličan!