Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Zagreb Traffic Information – App Recenzija
zagreb-traffic-info-main

Zagreb Traffic Information – App Recenzija

Ako živite u bilo kojem većem gradu, te naravno vozite, onda ste vrlo dobro upoznati sa raznoraznim gužvama i zakrčenim prometom na cestama, gdje god krenuli.

Također svjesno ili nesvjesno svakodnevno planirate rutu do određenog mjesta, nadajući se da u određenim ulicama neće biti potpuno zaustavljen promet.

Na žalost, to pogađanje nekada je točno, a nekada ne. Siguran sam da ste kao i ja, u životu proveli bespotrebne sate, možda i dane sjedeći u prometu i čitajući naljepnice na pozadinama auta ispred vas.

Ne bi li bilo lijepo da točno znate na kojima cestama je gužva, na  kojima ne? Ukoliko živite u Zagrebu, tu informaciju sada možete saznati putem vašeg iLjubimca.

Dečki iz tvrtke Media Ring d.o.o, u Hrvatskoj, napravili su odličnu aplikaciju pod imenom Zagreb Traffic Information, sada verzije 1.3,  koja vam doslovno daje prometne  informacije u realnom vremenu.

 

Koliko realnom? Aplikacija koristi SkyTrack, vodeći Hrvatski sustav za satelitsko praćenje vozila u regiji koji dostavlja trenutnu informaciju o gužvama u prometu svakih 5 minuta, što je puno brže nego u prijašnjim inačicama.  Kao što vidite iz slika koncept je jednostavan. Korištenjem Google mapa, Zagreb Traffic Information različitim bojama obilježava intenzitet prometa na pojedinim dionicama. Gušći promet je obilježen crvenom, dok je neometani promet obilježen zelenom bojom.

Živite li u Zagrebu ili često putujete za Zagreb, ovo je aplikacija koju morate imati .

Ako već niste, odite u App Store te je preuzmite potpuno besplatno.

App Store – Free

Zahtijeva: iPhone, iPod Touch i iPad. iOS 4.0 i kasnije verzije.