Saturday, 19 October, 2019
Home >>> Apps >>> BiteSMS je sada kompatibilan sa iOS 5
bitesmsmain-460x250

BiteSMS je sada kompatibilan sa iOS 5

Više od tri godine na Cydiai je dostupna aplikacija BiteSMS. Kroz nekoliko verzija, korisnicima je pružala mogućnosti o kakvima su samo mogli sanjati kada su se služili Appleovom SMS aplikacijom. Ona je mnoge od nas navela da po prvi put jailbreakamo svoj iPhone. Opcije za brzi odgovor, zaštita zaporkom i korištenje emotikona samo su neke od opcija koje su život sa iPhoneom činile lakšim. Našu detaljnu recenziju možete pročitati ovdje.

Kada je prije dva mjeseca na iUređaje stigao iOS 5, dosta korisnika se žalilo na probleme sa ovom aplikacijom. Nekima nisu radile pojedine funkcije, a pojedini aplikaciju nisu mogli niti pokrenuti. Autori aplikacije tek sada su poslušali vapaje korisnika, te BiteSMS updateovali za uspješniji rad sa iOS 5 operativnim sustavom. Promjene su sljedeće:

 • Potpuna kompatibilnost sa iOSom 5 kao i centrom za notifikacije i iMessage sistemom.
 • Novi izgled gumbića za brzo pisanje i odgovor na poruke, a ove dvije opcije sada se mogu koristiti i iz centra za notifikacije.
 • Male promjene na sustavu zaštite privatnosti putem zaporke

Najzanimljiviju promjenu ostavio sam za kraj. Sjećate se BiteSMS ikone u pink boji? Ako se i vi ubrajate u one kojima je ta ikona izvukla živce u više navrata, obradovat će vas vijest da se sada umjesto nje može koristiti standardna ikona poruka. Kao i do sada, besplatna verzija (u koju su ubačene reklame) dostupna je na BigBoss repou.

Javite nam kako ste zadovoljni updateom.

 • Super program, ali na mom iphone 4, IOS 5.0.1, jailbrekan, Semitether, u Krediti/Licenca/oglasi piše : Licenca: proba do 2.1.2012.
  Isključio sam oglase, dali je to Ok…
  Nikako nemogu instalirati, a to bi volio iphonedelivery. Nikako…
  Super ste samo naprijed…

  • Bosancic Hrvoje

   Skini ga sinfuliphonerepo.com ! Tamo je crackana verzija ;) odes u cydia i upises to kao novi izvor ako ga vec nemas ;)

 • Goran

  Ja sam dugo koristio biteSMS na iPhone-u 3Gs i bio sam jako zadovoljan…sama aplikacija je imala svojih bugova, ali je bilo puno jednostavnije napisati poruku preko kratice koja se pokretala s volume gumbićima…
  ps: nekako mi je išla na živce ta pink ikona jer se nikako nije uklapala među ostale, pa sam uz kratku potragu po Cydiji uspio naći zamjensku u crnoj izvedbi…

  Uglavnom, naj app za jailbreakane uređaje…šteta što je 4s još uvijek van te kategorije

 • Bruce Willis Jr

  Ta aplikacija ima mnogo funkcija, većinu trebamo rijetko.
  Ali ima jedan nedostatak koji me otjerao od korištenja: ako prekinete pisanje sms-a i odete na nešto drugo, kad se vratite nema više napisanog teksta. Kod iOS aplikacije uvijek Vas čeka napisani tekst.
  Kad to riješe, vraćam se na BiteSMS :-) 

 • profesor

  Ja imam problem. Imam iPhone 3GS i jailbreakan je na najnoviju verziju softverea 5,1. Skinuo sam bite SMS 6,2 i iPhone delivery. Problem je u tome što mi biteSMS ne nudi polovicu aplikacija među njima i ovu za izvještaj o isporučenoj poruci. Također, ikonicu za aktivaciju izvješća nemam ni u postavkama, poruke a trebala bi biti tamo. U čemu je problem? Molim pomoć.