Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apps >>> Call Delete Cydia tweak – Brisanje svih ili pojedinačnih brojeva iz popisa poziva
call-delete

Call Delete Cydia tweak – Brisanje svih ili pojedinačnih brojeva iz popisa poziva

Instalacijom Call Delete tweaka dodajete vašem iPhoneu mogućnost brisanja brojeva unutar popisa poziva pojedinačno, te dobivate informaciju o sveukupnom vremenskom trajanju poziva.

Svima je poznato i možda malo čudno zašto popis poziva na iOS-u nema mogućnosti brisanja popisa poziva pojedinačno, nego samo cjelokupno. Nedostatak ove mogućnosti na službenoj Phone.app popravit će još jedan u mnoštvu Cydia tweak-ova, ovoga puta imena Delete Call. Instalacijom ovoga tweaka, odabirom Očisti (Clear) gumba unutar popisa poziva, dobivate mogućnost brisanja pojedinačnih brojeva ili cjelokupno kao što je to bio slučaj dosad. No to nije sve, Call Delete dodaje još jednu zanimljivu informaciju koju dosada niste imali, a to je da prilikom otvaranja popisa poziva biti će prikazane informacije o trajanju sveukupnih poziva. Tweak možete pronaći unutar Cydia-e na BigBoss repo source-u po cijeni od $1.29, a kako bi ga mogli koristiti potrebno je da vaš iPhone radi na iOS4+. Instalacijom istoga nema dodatnih springboard ikona, nego se upravljanje vrši unutar postavki iPhonea gdje će se prikazati Call Delete tweak. Prilikom testiranja istoga moram priznati da je prvo učitavanje popisa poziva nakon same instalacije, respringa ili ponovnog pokretanja iPhonea bilo sporije, no što je i razumljivo jer Call Delete tada ponovno zbraja i učitava trajanja poziva.

Kako bi koristili Call Delete Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreakan te da ga pokreće iOS 4.+. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Omizio.com možete pratiti putem Facebook ili Twitter stranice.

Image credit: ijafri.com

  • Boy

    Nesto slicno kao i Recent Call delete….ali ovaj ima vise opcija…samo sto je jos bugovit….recimo htjeo sam obrisati samo propustene pozive, ali obrisao je sve :)
    Malo je tuzno da u 2011oj moramo na fon stavljati takve tweakove, kao i sms brojac, delivery report i slicno :)
     

  • Ivica Kljajić

    Još neradi kako treba tako da sam ostao na recent/call delete