Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Apps >>> Cro Apps >>> Kozmo katalog od sada listajte i na iUređajima
slika

Kozmo katalog od sada listajte i na iUređajima

Jedna od najzastupljenijih drogerija u Hrvatskoj, Kozmo, uvidjela je značaj pametnih telefona i tableta te je od sada njihov katalog dostupan i u vidu aplikacije za iPhone i iPad. Ovaj projekat je za njih realizirala uspješna i mlada ekipa koja stoji iza tvrtke Aplitap. Od ranije su nam poznati po Newsstand apliakcijama za Vidi, Moto Puls i AutoIQ. Evo što nam poručuju Kozmo i Aplitap:

Kozmo Vam predstavlja mobilnu aplikaciju u kojoj će svaki mjesec predstavljati novi Kozmo katalog i katalog Moj Kozmo pogodnosti. Aplikacija je besplatno dostupan za čitanje na iOS platformi. Aplikacija je postavljena u suradnji s hrvatskom tvrtkom Aplitap d.o.o., a na App Store-u ga je moguće preuzeti putem poveznice: http://goo.gl/RDmnOA

U aplikaciji ćete moći prelistavati kataloge u PDF-formatu koji su interaktivni.

U svakom katalogu postoje posebne oznake (stickeri) „Klikni za info“ i „Klikni za video“ koji Vas vode na detaljniji prikaz proizvoda.

U prvim brojevima Vas darujemo različitim popustima. Sve što trebate je barkod pokazati na blagajni u Vašoj najdražoj Kozmo prodavaonici.

Kozmo je najveća hrvatska drogerija u kojoj ćete naći sve za Vas i Vaše najdraže, a pratiti će Vas osjećaj – Gdje je sve po mom. Kupujući u Kozmu uz provlačenje vaše Multipluscard kartice skupljate Kozmo bodove, a onda te bodove mijenjajte za super nagrade iz Kozmo programa vjernosti na moj.kozmo.hr.

Budite vjerni Kozmu jer se vjernost uvelike isplati.

Ovu aplikaciju, takođe, možete preuzeti skeniranjem QR koda:

aplikacija-web

Kako vam se dopada?