Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apps >>> Cro Apps >>> Lansiran besplatan iPad Magazin o Automobilima – Šesta Brzina
sesta-brzina-ipad-cover

Lansiran besplatan iPad Magazin o Automobilima – Šesta Brzina

Ako volite automobile i novosti o automobilima kao Kile i ja, te imate iPad onda ću vas obradovati s odličnim iPad magazinom koji već danas možete skinuti potpuno besplatno s App Storea.

Goran Vuzem i njegova ekipa s bloga Šesta Brzina su se stvarno potrudili da izbace vrhunski magazin s odličnim sadržajem.

Izrada samog digitalnog magazina je top of the line, specijalno ako imate iPad 3 i retina zaslon na kojem izgleda božanstveno. Magazin je pun sadržaja koji će definitivno zadovoljiti mlađe i starije ljubitelje automobila. Ako do sada niste koristili Newsstand te i ne znate kako ova aplikacija može biti korisna sada vam je vrijeme da je testirate potpuno besplatno.  Ako još niste uvjereni pogledajte neke od detalja u prvom broju u službenoj objavi za medije.

Objava za Medije:

U rujnu ove godine pokrenut je prvi besplatan iPad magazin o automobilima – Šesta Brzina. Mjesečnik bogatog sadržaja na inovativan način donosi testove i reportaže s prezentacija novih automobila, predstavljanja novih vozila, ali i video priloge rađene u vlastitoj produkciji. Šesta Brzina je magazin koji u potpunosti iskorištava svu interaktivnost iPada, te čitateljima pruža bogato multimedijalno iskustvo.

U prvom broju možete pročitati sve o tome kako će zbog rasta cijena goriva mali automobili postati novi prodajni hit, naročito u velikim europskim gradovima. Ekipa Šeste Brzine na svoje je iPad uređaje skinula sve dostupne službene automobilske aplikacije, potom ih dobro testirala, te za čitatelje odabrala samo najbolje igre, kataloge i ostale  besplatne aplikacije proizvođača automobila. Članovi redakcije vozili su Volvo V40, Mercedes-Benz A klase i Mercedes-Benz SL te Mazdu CX-5 s modernim dizelskim motorom. U prvom broju iPad magazina Šesta Brzina možete pročitati kako je meki krov napravio veliki povratak na kabrioletima, koji su automobili uspješne reinkarnacije svojih prethodnika, kako radi Start-Stop sustav, te sve o Saabu, tvrtki koja je u zadnji čas spašena iz ralja bankrota. Redakcija Šeste Brzine testirala je Volkswagen Up, Audi Q3, Mercedes-Benz ML i Citroën DS4.

Iako se ‘proizvodi’ u Hrvatskoj, iPad magazin Šesta Brzina namijenjen je čitateljima iz jugoistočne Europe, kojima će u svakom broju donositi informacije, cijene i podatke o automobilskoj industriji i tržištima u zemljama regije. iPad magazin Šesta Brzina možete preuzeti na ovom linku.

Photo Gallery

 

Ako vam se magazin sviđa pretplatite se, te ostavite svoje utiske u komentima našeg ili njihovog bloga.

  • Ivan

    Idealna prilika za početak korištenja Newsstand aplikacije koju sam uvijek zaobilazio.