Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apps >>> Cro Apps >>> Rezultati uživo – Najbolja aplikacija za praćenje sportskih dešavanja!
rezultati-feat

Rezultati uživo – Najbolja aplikacija za praćenje sportskih dešavanja!

Danas ćemo se malo baviti sportom. Ne, nećemo se podijeliti da igramo “na male” golove u mahali ali ćemo vam predstaviti aplikaciju koja se treba naći u arsenalu svakog ljubitelja sporta. Riječ je o aplikaciji Rezultati.com, tvrtke LiveSport s.r.o., i koja u krugovima kladioničara, i generalno zaljubljenika u sportsku razonodu, uživa epitet najbolje u svojoj kategoriji.

rezultati_com_google_play4

Dok je osnovna premisa aplikacije da pruži uvid u rezultate sa sportskih natjecaja ovaj projekat je daleko ozbiljniji i ambiciozniji. Ova aplikacija pruža vam rezultate uživo za 26 sportova i iz 3000 liga i drugih natjecanja širom svijeta. Ako istinski volite fudbal onda ćete stvarno znati cijeniti rad, trud i pažnju ka detaljima koju ova aplikacija nudi. U pitanju nije samo prikaz rezultata uživo već tu možete pregledati stanja na tabeli svih relevantnih liga u svijetu, statistiku, početne postave ekipa, rezultate iz prethodnih duela ekipa koje igraju, kvote za tekmu na kladionici, pa čak i komentar utakmice uživo! Svaku tekmu možete obilježiti zvijezdicom te čak dobijati push notifikacije kad se desi neka promjena što je samo po sebi genijalno.

rezultati_com_google_play3

Oni koji redovno prate fudbal na malim ekranima, i koji su ujedno već korisnici ove aplikacije, kao što sam i ja sam već duže vrijeme, posvjedočit će vam kako Rezultati.com aplikacija može dodatno obogatiti iskustvo gledanja jer u isto vrijeme imate detaljan uvid sa dešavanja na drugim tekmama i sve su to podaci koji redovno “prolijeću” dok se ispija hladna pivčuga sa ekipom uz tekmu.

rezultati_com_google_play2

Ali Rezultati.com aplikacija nije iskoristiva samo za fudbal. Istu količinu informacija možete očekivati i ako pratite dešavanja u košarci, tenisu, hokeju, bejzbolu i mnogim drugim sportovima, uključujući čak vaterpol, odbojku, pikado i što sve ne. Samo sučelje aplikacije je intuitivno i krajnje jednostavno za korištenje te navigiranje ne predstavlja nikakav izazov.

rezultati_com_google_play1

Količina korisnih informacija je jednostavno zadivljujuća pa ova aplikacija, po mom osobnom iskustvu, jednostavno nema bliskog konkurenta. Aplikacija je dostupa besplatno kako za iPhone, tako i za Android telefone i definitivno spada u grupu onih koje instaliram u “prvoj turi” nakon zamjene ili upgrade-a telefona. Vjerujte mi na riječ da 40 milijuna korisnika širom svijeta ne griješi u svom izboru! Kakva su vaša iskustva s ovom aplikacijom?

10472832_732900326745011_8943534611699740506_o