Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> Cydia Apps >>> Celeste Bluetooth iPhone transfer app je napokon dostupan na Cydia Storeu
cleste

Celeste Bluetooth iPhone transfer app je napokon dostupan na Cydia Storeu

Nakon više sedmica najavljivanja i iščekivanja, Celeste Bluetooh iPhone file transfer app je napokon dostupna na Cydia storeu za $9.99.

Celeste je transfer app koji vam dozvoljava da prebacite različite vrste fileova sa iPhone-a/iPod-a/iPad-a (iOS 4.2 i naviše) na druge mobilne uređaje poput Nokie i Blackberryja,  uključujući PC/Mac računala. Celeste radi na OBEX bluetooth tehnologiji, te je svaki uređaj koji radi na ovoj tehnologiji kompatibilan sa Celestom. To znači, 99% uređaja kupljenih u zadnjih pet godina. Developer ima sniženje cijene još dva dana tako da sada možete skinuti Celeste sa Cydia storea za 7.99$. Ova niža cijena vrijedi još dva dana.

Kada kupite Celeste, dobivate besplatnu kopiju Gremlin appa koja je inače 1.99$. Gremlin vam dozvoljava da prebacite mp3 fajlove, muziku i filmove iz Celeste app u iPod app i da ih syncate sa iTunes-om. To znači da sada možete prebacivati muziku od prijatelja i zadržati je na svom uređaju.

Bluetooth file transfer je nedostajao na iPhoneu već duže vrijeme, točnije otkako je Apple izbacio iOS 4.0 i otkako je prestala raditi iBlueNova app. Celeste je odlična zamjena za iBlueNovu kod svih uređaja koji rade na iOS 4.2 pa naviše.

Za više informacija o načinu na koji Celeste funkrionira, pogledajte video ili posjetite stranicu http://cocoanuts.co/

Vrijedno je napomenuti da morate imate jailbreakan iPhone da biste mogli koristiti ovu App.

Da li planirate downloadati Celeste?

 • Stevica Posao

  Skinuo crackanu verziju i ne radi, a placat ne mislim za to.

  • Zeljko Sibalic

   Ne pada mi na pamet kupovat.!!!!!!!
   Sve moze al samo dzaba.

   • Guest

    instalous / bluetooth communicator radi sa svim i free… :)

 • Toto

  di si skinuo krekiranu verziju koj repo?

 • Srdja Jovic

  Ahahaahh, pa oni su stvarno smješni. Svaka iole aplikacija koja je korisna nije ispod 10$- pa malo sutra. Cydia- zbogom

 • Urban

  Slazem se! Kao hakeri se sada bore za to da dobiju i oni neku lovu. Sve je u parama! Zalosno! Ni ja ne mislim placati za glupi bluetooth koji je i ovako i onako beskoristan i spor! Bolje poslati mail.

  Skinuo i ja sa ihacksrepo.com i naravno da ne radi jer nije registrirana na taj uredjaj.

 • Srdjanm

  danas je kako vec svi dobro poznajemo para pokretac svega… što se mene tice ne treba mi bluetooth, aopet ko voli neka izvoli! mada su iz appla mogli bez jebemti staviti free blutetooth a izbaciti neke bezvezarije!

 • Srdjanm

  danas je kako vec svi dobro poznajemo para pokretac svega… što se mene tice ne treba mi bluetooth, aopet ko voli neka izvoli! mada su iz appla mogli bez jebemti staviti free blutetooth a izbaciti neke bezvezarije!

 • Dejan Gsm

  Iako mi netreba skinuo sam čisto iz znatiželje da vidim kak radi. Nisam još isprobao jer nemam drugi telefon. Jedino što sam za sada primjetio da nema svoje ikone i da se integrirao u iOS.
  To mi se i sviđa jel nema onog kompliciranja kao na ibluenovi (pokreni app, traženje…pa gdje će spremiti itd) koliko uspjevam vidjeti ovdje samo klikneš na sliku i odmah ponudi send via bluetooth. Sutra isprobam pa javim dojmove!

 • Djivo

  ja volim imat sve sto moze zatrebat pa sam skinuo sa ihacks.repo crackiranu verziju ali mi isto ne radi.. nadam se nekom updateu:)

 • Djivo

  ja volim imat sve sto moze zatrebat pa sam skinuo sa ihacks.repo crackiranu verziju ali mi isto ne radi.. nadam se nekom updateu:)

 • Dejan Gsm

  Loše vijesti!
  Ne radi slanje…probao na nokiu c3-01, c5, 5310. Kao krene zatim ga nokia vidi i ponudi unos pina zatim krene prebacivanje i onda zastoj…ništa se ne dešava sve dok ne izbaci da je transfer fail.
  Primanje s nokije na iPhone radi (iphone 4 v4.2.1) Par puta se desilo da se slika zarotira i poveća u landscape mod i onda ga trebam restartati da se vrati. Za sada sam je unistallirao dok ne izađe verzija koja radi. Ništa posebno za 8$…mogao sam kupiti 8 igrica:)

 • Dejan Gsm

  Danas istalirao ponovo i proradilo slanje na Samsung d880 i SE K800…na nokiu i dalje neće….bug koji je prije bio prisutan mi se nije još pojavio.

  • Anonymous

   Sva sreća pa Nokia nije najprodavaniji brand mobilnih uređaja na svijetu :)

 • new to iphone

  ‘bar dan. da li su se desile neke promjene na polju prebacivanja file-ova sa nokia mob na iphone? cak sam htio i kupiti celeste, ali nece da mi prodaju !
  pomoc pls