Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Apps >>> Cydia Apps >>> Media Downloader Cydia app je odlično rješenje za preuzimanje raznih sadržaja na iUređaj
iphone_media_download

Media Downloader Cydia app je odlično rješenje za preuzimanje raznih sadržaja na iUređaj

Koliko god mi voljeli naše iUređaje zbog njihove fluidnosti i stabilnosti, uvijek će biti trenutaka kada će nam zasmetati zatvorena priroda iOSa. Preuzimanje sadržaja moguće je samo putem uobičajenih načina a ako, poput mnogih, imate potrebu na svoj iPhone ili iPad downloadati sadržaje dostupne širom neta, obavezno skrenite pažnju na novu Cydia aplikaciju pod nazivom Media Downloader.

mediadownloader3-horz

Za razliku od mnogih drugih rješenja koja “kače” dodatne funkcije na Safari, Media Downloader je odvojen web preglednik koji je u mogućnosti da preuzme web stranice, fotke, video uratke, glazbu, razne fileove sa neta. Preuzete sadržaje naknadno možete dijeliti putem maila ili ih kompresovati u zip fileove. Ova aplikacija dolazi sa dosta praktičnih rješenja kao, npr., mogućnost uvoza fotki direktno u Camera Roll (što važi i za video skinut sa YouTubea), pregledanje sačuvanih web stranica bez potrebe za internet konekcijom, blokiranje reklama, transfer preuzetih fileova putem FTP ili HTTP protokola WiFi vezom i još mnogo, mnogo toga.

mediadownloader1-horz

Media Downloader je zaista jedno od najkompletnijih rješenja ovog tipa koje se nudi na Cydiai. Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa ModMyi repozitorija. Must have za sve napredne korisnike! Kako vam se čini?

  • sven

    ima li opciju da glazbu forwarda direktno u Music app?