Monday, 13 July, 2020
Home >>> Cydia >>> StyleUnlock – otključajte zaslon iUređaja putem gesti (Video)
slide-to-unlock-460x250

StyleUnlock – otključajte zaslon iUređaja putem gesti (Video)

Promijenite način otključavanja vašeg iUređaja uz pomoć StyleUnlock tweaka.

Način otključavanja zaslona uređaja koji koriste iOS operativni sustav konstanta je već više od 4 godine. Slider sa tekstom “slide to unlock” definitivno može biti trademark sam za sebe ali postoje velike šanse da vam je taj metod dosadio? Da? Poželite dobrodošlicu StyleUnlock tweaku. Po mom mišljenju, najbolji Cydia tweakovi su ujedno i najjednostavniji, a upravo to je i slučaj sa StyleUnlock.

Nakon instalacije zaputite se u “settings” aplikaciju i odaberite jednu od ukupno 13 multitouch gesti kojom ćete ubuduće otključavati vaš zaslon. Komanda se može zadavati pomoću jednog ili dva prsta, te da bi otključali zaslon možete ga štipkati, povlačiti prstom s lijeva na desno (i obrnuto, naravno) odozgor prema dole, držati prst na zaslonu i još dosta toga. Da budemo pošteni, priznat ćemo da su aplikacije poput ove postojale i ranije. Njihov nedostatak je najčešće ležao u tome što su bile krcate nekim drugim opcijama, kojima realno tu nije bilo mjesto, te se sve više udaljavali od osnovne ideje. StyleUnlock vam pored odabira geste za otključavanje nudi samo još dvije opcije: da onemogućite otključavanje putem slidera i (mnogo praktičnije) sakrivanje slidera. Sakrivanje slidera ima čisto estetsku vrijednost, ali budite oprezni ako ste još novi u korištenju ove aplikacije. Zaboravite li koju ste gestu izabrali za otključavanje zaslona, bez slidera ćete se pošteno pomučiti da otključate vaš uređaj. Važno je i napomenuti da pomoću ove aplikacije ne možete zaobići sigurnosnu lozinku za otključavanje tako da je vaša privatnost i dalje bezbijedna.

Da bi instalirali ovaj tweak, naravno, morati imati jailbreakovan iUređaj. Tweak je kompatibilan sa iPhoneom, iPadom i iPod touchem, nalazi se na Big Boss repou a instalirati ga možete potpuno besplatno. iDownloadBlog napravio je i prigodnu video recenziju.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.

 

Video credit: http://www.idownloadblog.com/

 • Srdjanm

  nema ga u cydi-i…imam Big Boss repo…

 • Pijani_zubo

  Ima i puno bolja app za to preko xsellize repo slide2unlock vise postavki i puno boljih unlocka

 • pijani ,,zubo,,,daj mal poblize objasni taj tweek i di ga mozemo skinut 

 • sitesocialtalk.com

  instaliro sam StyleUnlock ukljućio hide slideunlock,,, a geste NE RADI! ŠTA SAD? kako da otkljućam iphone 3gs 32gb ios5,,, ???? please heeeelp!

  • Anonymous

   Lijepo sam upozorio da se to ne radi dok se ne navikne na rad tweaka. Probaj sve moguće geste, ako ne upali ne gine ti restore…

   • sitesocialtalk.com

    ei hvala ti na odgovoru, al ja sam to rješio zaboravio sam javit, sorry,,, instalirao sam si program 
    1. iExplorer
    2. klik na “Root” —>”Library” —>”MobileSubstrate” —>”DynamicLibraries”—>CyDelete.bundle
    3. izbrisao “StyleUnlock.dylib” i “StyleUnlock.plist”

    ugasio i upalio mobitel i problem rješen!

    detalje sam stavio ako se kome slučajno tako nešto dogodi!

    :)))))))))))

    hack007

    • Blade

      1. iExplorer
     2. klik na “Root” —>”Library” —>”MobileSubstrate” —>”DynamicLibraries”—>CyDelete.bundle
     3. izbrisao “StyleUnlock.dylib” i “StyleUnlock.plist”

     a gdje cu naci ovo CyDelete.bundle ????