Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> DON’T PANIC Croatia iPhone app – Glasovno navođenje od sada uz Željka Pervana
DON'T PANIC Croatia

DON’T PANIC Croatia iPhone app – Glasovno navođenje od sada uz Željka Pervana

Kako smo nedavno objavili review vrlo uspješne domaće iPhone App za cestovnu navigaciju DON’T PANIC Croatia te ujedno i poklonili jednom sretnom čitatelju promotivni kod za besplatni download aplikacije dobili smo zanimljivu informaciju iz Mireo. d.d.. Naime od 30.03.2011 moguće je da, ukoliko već posjedujete aplikaciju, updateate novi glas i opaske poznatog hrvatskog komičara koji je slavu stekao ponajviše u humorističnom showu Večernja škola, a sada je i za Mireo snimio glasovne upute za navigaciju u kojima vožnja više neće biti monotona jer će Željko dodati još pokoji savjet u vožnji na svoj dobro poznati zanimljivi način. Nove glasovne upute svi korisnici DON’T PANIC Croatia App mogu besplatno preuzeti na sljedeći način:

Unutar same aplikacije odaberemo “Postavke” zatim pod drugom karticom “O programu” kliknemo na “Noviji sadržaji”

Pričekajte da se pronađe novi sadržaj koji se zove “Hrvatski Pervan (M)” zatim ga odaberete za download. Kada se novi glas preuzme zatvorite i ponovno otvorite Don’t Panic Croatia aplikaciju te također unutar postavki odaberete novi glas Željka Pervana koji će se prikazati kao dolje na slici “Hrvatski Pervan (M)”

Za kraj još jednom napomenimo da aplikaciju možete pronaći u App Store-u po cijeni od $9,99 ( oko 54 kn ), a ista je podržana na iPhone, iPod Touch i iPad uređajima s iOS 3.0 ili novijem. DON’T PANIC Croatia app za cestovnu navigaciju još uvijek je jedna od najprodavanijih aplikacija u App Store-u.

Ne zaboravite da Omizio.com također možete pratiti i komentirati putem Facebook ili Twitter stranice.

 • Alenich

  Just 9.99$ OR there’s an App for that ;)

 • Choky Hr

  Da li ima negdje da se besplatno skine?

 • Billynik63

  Potpuno beskorisna aplikacija jer se uopće ne nadograđuje. U Istri je cesta preko Barbana zatvorena 3 mjeseca a Panic vas uporno i dalje tamo šalje.

 • Liberman

  Dali postoji aplikacija za web sms, da jednostavno ukucam podatke od tmobile i biram broj iz imenika i saljem sms, imam 100besplatnih sms al treba stalno ic se logirat na tmobile stranicu.. Citao a i vidio da nesto postoji al ne za hrv tmobile i za iphone vec android. Pa dali tko sto zna il ima volje isprogramirat sto ;) hvala book!

  • Ne postoji trenutno nikakva aplikacija koja bi odrađivala ovo gore opisano, iako priznajem to bi svakako bilo korisno za puno korisnika koji koriste servise od svojih mobilnih operatera. Nadajmo se da će nam developeri u budućnosti donijeti nešto tako. Lp

 • Anonymous

  imam prblem s aplikacijom verzija 4.2 i neželi napraviti update za pervana

 • Jura

  Imam uređaj mio moov 671 dont panic koji nema glas Ž.P.