Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apps >>> FBphotoSave [Cydia Tweak] – Spremite Facebook fotografije izravno na vaš iPhone
FBphotoSave

FBphotoSave [Cydia Tweak] – Spremite Facebook fotografije izravno na vaš iPhone

Vjerujem da mnogi korisnici iPhone-a koriste službenu Facebook aplikaciju. Vjerovatno ste primijetili da ta aplikacija nema mogućnost spremanja fotografija izravno na iPhone, odnosno u galeriju fotografija. Nedavno je izašao novi Cydia tweak FBphotoSave kojeg možete pronaći unutar Cydia-e na ModMyi repo source-u po cijeni od 0,99$, a služi upravo za spremanje Facebook fotografija izravno u album kamere iPhone-a (Camera Roll).

Kako bi mogli koristiti FBphotoSave tweak morate imati jailbreak-an iPhone, ukoliko još uvijek to niste uradili, pogledajte post “22 razloga zbog kojih bi trebali jailbreak-ati svoj iPhone” koju vam je priredio Omizio team, potom potražite jedan od prigodnih jailbreake alata za vaš iPhone.

Vrlo jednostavno za korištenje, bez puno razmišljanja i tapkanja po displayu, samo otvorite željenu fotografiju i dugim pritiskom pojavit će vam se pitanje “Do you want to save this photo?” te potvrdnim odgovorom spremite fotografiju u album kamere. Ovaj tweak je doista bio potreban kako bi još više upotpunio FB aplikaciju koja na iOS-u savršeno radi.

Od sada uz FBphotoSave sačuvajte sve lijepe trenutke s vašim prijateljima na jednome mjestu, a nas i dalje pratite i komentirajte putem Facebook ili Twitter stranice.

  • Zeljko Sibalic

    Ma sta je to?Ja lipo ciju god sliku ma gdje god se nalazila samo zajedno stisnem na home i dugme za zakljucavanje i slika je u albumu.Prava stvar!