Tuesday, 19 January, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Fruit Ninja iPhone App Recenzija – Više voća nego na tržnici
fruit_ninja_02

Fruit Ninja iPhone App Recenzija – Više voća nego na tržnici

Ukoliko ste mislili da raznoliko voće možete pronaći samo u trgovinama i tržnicama onda ste se prevarili! Zabavna igra u kojoj igrač laganim povlačenjem prsta po zaslonu siječe kriške voća koje se nasumično pojavljuju u letu odozdo prema gore. Ovdje ćemo naći više gameplay modova kao što su Classic, Zen, Arcade i Multiplayer .

U classic modu morate presjeći što više voćki, a najviše bodova ćete dobiti ukoliko izrežete tri ili više kriški u jednom potezu, odnosno povlačenjem prsta po zaslonu u jednom smjeru. Nadalje, igrica postaje još zanimljivija kada vam se iznenada pojavi jedna ili više “bombi“ . Ukoliko i najmanjim dodirom dotaknete jednu od bombi, umjesto praska desit će vam se Game Over, a isto se dogodi i ukoliko propustite tri kriške voća da vam pobjegnu. Svakih 100 bodova umanjuje vam jednu pobjeglu kriškicu, naravno ako vam je koja uspjela pobjeći.

Zen mod ograničen je u vremenskom periodu od 90 sek. u kojem morate presjeći što je više moguće kriškica voća te ovaj mod ne sadrži bombe, niti će vam igra biti završena ukoliko propustite više od tri kriškice voća.

Arcade mod jedan po meni od najzanimljivijih modova koji je također vremenski ograničen ali na 60 sek. u kojem vam puno dodatnog voća ili bodova donose šarene i  bananice naizgled drugačije od ostalih. U ovom modu ima bombi ali u slučaju presjecanja iste samo vam se umanjuju bodovi.

Multiplayer mod omogućuje vam igranje protiv prijatelja ili ostalih korisnika Game Center mreže gdje je poanta, naravno presjeći više voća nego protivnik, ovaj mod uključuje leteće bombe i dodatne kriškice voća koje donose više bodova. Pobjednik je onaj koji presječe više voća u vremenskom periodu od 60 sek.

Fruit Ninja nudi još nekoliko zanimljivih stvari, kao što izbornik DOJO gdje imate mogućnost biranja različitih tipova “oštrica“ i zanimljivih background-ova koje osvajate kroz igranje te Game Center ACHIEVEMENTS koji vam donose dodatne bodove u poretku.

Igra je dostupna za iPad korisnike u HD rezoluciji i multiplayer je moguć “jedan na jedan“ ako su vaši prijatelji u blizini .

Napominjemo da je ova igra u prvom mjesecu prodaje za iPod i iPhone uređaje od 21. travnja 2010. ubilježila rezultate od 200.000 prodanih primjeraka, a na kraju te iste godine bilježila je znatno povećanje prodaje na čak četiri milijuna primjeraka .

K orisnici iPhonea i iPoda prvi su mogli okusiti ovo raznoliko voće kada je igra prvi put izbačena na tržište 21. travnja 2010. godine, zatim u srpnju iste godine za iPad korisnike pod nazivom Fruit Ninja HD, te krajem 2010 godine za Android OS i Windows 7 uređaje .

Svatko tko je probao ovu zaraznu i hit igricu složit će se sa mnom da je 0,99 $ cijena pune verzije na App Store-u prava sitnica za zajamčenu zabavu, a tu je i besplatna Lite verzija za one koji vole isprobati prije same kupnje .

Kompatibilno sa iPhone, iPod touch i iPad uređajima.

Zahtijeva iOS 3.0 ili noviji

Veličina: 19.5 MB
Proizvođač: Halfbrick Studios
Žanr: Arkada

  • Mmking741

    Jedna od najboljih igara za iPhone, moze da se skine besplatno sa apptrackr.org :))