Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> HydroToss iPhone igra – Povratak u zabavnu prošlost
hydrotoss

HydroToss iPhone igra – Povratak u zabavnu prošlost

Igra koja će vas vratiti u prošlost kada smo sa okvirima punjenim vodom i lopticama obarali rekorde. Danas možemo sve to, no ovoga puta uz iUređaje.

Nedavno je još jedan hrvatski developer predstavio novu, zaraznu igricu koju pamtimo iz prošlosti sa plastičnim okvirom punjenim vodom i lopticama samo u drugom obliku, naravno ovoga puta developer se pobrinuo i tu zabavu odlučio nam je prenijeti na omiljene nam iUređaje.

HydroToss proizlazi od AircutDev teama koji se pobrinuo da ova igra bude izrazito zabavna i dostupna svim korisnicima iPhone, iPod Touch i iPad uređaja na minimalno 3.1 iOS-u. O čemu se zapravo radi? HydroToss je igra u kojoj je poanta ubaciti sve loptice u spremnike uz određeni pritisak gdje pritome morate izbjegavati zamke. Ono što se može dogoditi da izbjegavajući zamke, sve loptice koje ste dotad ubacili u spremnike ispadnu van istoga, te je potreban novi trud za ponovni uspjeh kako bi ih sve ubacili. Igra koristi akcelerometar što će donijeti određenu razinu realnosti za starom plastičnom igrom, gdje ćete okretanjem i naginjanjem iPhone-a upravljati lopticama unutar spremnika.

Uz pregršt novih nivoa, rezultate i spajanje s ostalim korisnicima, odnosno prijateljima možete učiniti putem Game Center-a, Facebook i Twitter društvenih mreža. Kako bi koristili HydroToss iPhone game nije potrebno da vaš iUređaj bude jailbreakan, već je istu moguće kupiti i preuzeti po cijeni od $0,99 putem App Store-a direktno s uređaja ili pak to možete učiniti putem iTunes-a klikom ovdje. Očekuju se konstantni update-i gdje će se pronaći novih nivoa, svjetova, te eventualnih multiplayer rješenja. Igra će vam zasigurno donijeti određenu dozu zabave, a nama ja drago što su hrvatski developeri još jednom pokazali kako znaju proizvesti pravu, odnosno kvalitetnu aplikaciju visoke klase. Sami se uvjerite u to i pogledajte priloženi službeni game trailer.

Omizio.com možete pratiti i komentirati putem Facebook ili Twitter stranice.

  • HydroFan

    Odlicna je.

    Nemogu je prestati igrati.