Monday, 28 September, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> iParking Croatia, olakšajte si parkiranje uz samo jedan klik
iParking_croatia

iParking Croatia, olakšajte si parkiranje uz samo jedan klik

Uporedo sa rastom broja iPhone-a u našoj zemlji, tako raste i broj naših developera u Apple zajednici, što mene osobno raduje.  A raduje me iz dva razloga. Prvi je da proporcionalno rastu broja developera, raste i broj napravljenih aplikacija.A drugi razlog je da samim povećenjem broja napravljenih app-ova, raste broj onih korisnih i dobrih zbog velike tržišne konkurencije. Ako tržište nastavi rasti ovom dinamikom, pokušat ćemo kao obaveznu oblast uvesti novosti iz domaćeg svijeta developinga i napraviti recenzije najkvalitetnijih i najkorisnijih aplikacija domaćih developera.

Danas ću vam predstaviti jednu aplikaciju, za koju sam siguran da je potrebna svakome od vas. Naime, radi se o aplikaciji pod nazivom iParking Croatia i koja vam osigurava jednostavno plaćanje parkinga na cijelom područiju Hrvatske.

Aplikacija je dostupna u App Store-u za simboličnih 0,99$ i mislim da je cijena i više nego prihvatljiva za uslugu koju dobivamo ovom aplikacijom. Još ako tome pridodamo friendly grafičko sučelje i jednostavnost rukovanja istom, slobodan sam ovu aplikaciju svrstati u rang best bay aplikacija.

Za ovu aplikaciju nije uvjet jailbrea-ani iPhone, no nemojte da vas to spriječi, da svoj jailbreak napravite već danas, jer mnoge su druge prednosti koje jailbreak nosi sa sobom, a mi smo vam kratku recenziju najbitnijih i napravili ovdje.

Za početak odite u App store te u search baru otpkajte iParking Croatia, a potom tapnite na install. Nakon uspješne kupnje i instalacije spremni ste koristiti ovaj gadget, koji će vjerujem ljudima u Zagrebu dosta olakšati svakodnevne muke oko parkinga. Na zaslonu će vam se pojaviti nova ikonica, tapnite na nju i otvorit će vam se zaslon na kojemu možete odabrati grad u kojem želite platiti parking, te broj registarske tablice svoga automobila.

iParking CroatiaiParking Croatia

Kada izaberete grad, aplikacija će vam sama ponuditi popis zona raspoloživih za parkiranje. Vaše je samo da odaberete zonu, a aplikacija će sama kreirati SMS sa brojem auto tablice i zone. Vaš klik na send i imate plaćeni parking.

iParking Croatia

Još je vrijedno napomenuti da aplikacija pamti registarsku oznaku, te kada je jednom unesete nećete više morati ponavljati taj proces. Znači svaki sljedeći put ostaje vam da izaberete samo zonu i pošaljete već unaprijed konfiguriranu SMS poruku.

Osobnog sam mišljenja da će mnogima od vas ova aplikacija postati neizostavni “pribor” za svakodnevnu upotrebu.

Ne zaboravite nam dati like na Facebook stranici, ukoliko ste zadovoljni našim radom, a također nas možete pratiti na Twitter-u 24 sata dnevno.

 • Banovicmladen

  zasto i parking ne radi na 3g

  • Stanley

   Trebalo bi raditi jer je kompatiblan sa iOS 3.0 i kasnije…
   Probaj deinstalirati…ako nede uskoro dolazi nova verzija (mozda ima koji bug)…
   Meni radi na 3G i na IPhone 4….
   Pozdrav