Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Cut the Rope recenzija – Top 10 iPhone igrica godine
Cut the Rope - iPhone games-screenshot

Cut the Rope recenzija – Top 10 iPhone igrica godine

Cut the Rope je jedna od najtraženijih i najzaraznijih igara za iPhone koja se u zadnje vrijeme pojavila na tržištu iPhone games-a.

Naime misteriozni paket je stigao i u njemu se nalazi simpatična zvijer, koja želi samo jedno. Želi da ju nahranite slatkišem koji visi na koncu. Dosta inovativna igra, koja će vas voditi kroz 4 boxes-a, a u svakom se nalazi po 25 levela. Naravno prelaskom svakog levela idući dobija na svojoj težini.

Niste ni svjesni koliko ćete morati upotrebiti svoje moždane vijuge, spretnost, kreativnost i prije svega svoju domišljatost. Jako zabavna igrica koja će vas držati satima prikovane uz Vaš mobitel i pružiti će vam nenadoknadivo zadovoljstvo.

iPhone games - Cut the Rope

Naravno postoji Lite verzija koja je besplatna i full verzija koja je na AppStore-u 0,99$. Lite verzija podrazumjeva jedan osnovni box sa 25 levela, ali vjerujem da će se svako odlučiti za full verziju iste, jer ovu igru jednom kad probate nećete se moći odvojiti od svog  iPhone-a.

iPhone - Cut the Rope

Postoji i alternativa full verziji ove igre, ali naravno morate imati Jailbreak-an iPhone i instaliran Installous koji možete pronaći u Cidya-i.

Nadam se da ćete uživati u ovoj po meni najboljoj iPhone igri koja se pojavila u zadnje vrijeme, te da će vam mala, simpatična i nahranjena zvijer pružiti satisfakciju za svaki trenutak proveden uz vaš iPhone.

Sa nestrpljenjem očekujem vaše komentare, jer siguran sam da ovoj igri nitko ne može odoliti.

Credit image: Apple.com

  • Adry

    Igrica je za 5 zvjezdica:)