Saturday, 31 October, 2020
Home >>> Apps >>> Koristite 3D Touch kao vagu pomoću ove web stranice
3d-touch-web-scale-1024x954

Koristite 3D Touch kao vagu pomoću ove web stranice

Kada su prvi detalji o 3D Touch zaslonima na novim iPhone 6s uređajima postali poznati mnogi su se zapitali kako će taj zaslon moći koristiti kao vaga. Naravno, na App Store se brzo proguralo par aplikacija koje su omogućavale vaganje ali ih je Apple naravno povukao iz razumljivih razloga.

Ako iz nekog fazona ili praktičnijih razloga želite izmjeriti manju količinu neke tvari ili neki predmet sada to možete učiniti ako posjetite ovu web stranicu. S obzirom da je ovaj novi metod vaganja baziran na web stranici, Apple ne može nametnuti svoje restrikcije. S obzirom da iPhone zaslon neće prepoznati baš svašta kada stavite na njega uputno je poslužiti se žlicom koja će na zaslonu služiti kao provodnik. Praktično je što pomoću opcije možete tarirati žlicu (poništiti njenu težinu) kako bi preciznije izvagali vaš predmet.

Kad smo već kod riječi preciznost sumnjam da sam je tu upotrijebio pogrešno jer većina korisnika govori kako ova “vaga” i nije baš točna, ali to nije ni čudno jer vaganje nije bilo na listi prioriteta kad se projektovao 3D Touch. Ako vas golica radoznalost možete testirati u zabavne svrhe. Vjerovatno raspolažete sa dosta zdravog razuma ali savjest mi nalaže da vas ipak upozorim da pazite što i kako vagate na svom skupocjenom novom iPhoneu 6s! Javite nam kako se ova web aplikacija ponašala kod vas.

 

Image credits: iDownloadBlog