Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apps >>> Koristite sve sto iPhone kamera vidi kao pozadinu na iPhone-u preko CameraWallpaper tweeka.
CameraWallpaper

Koristite sve sto iPhone kamera vidi kao pozadinu na iPhone-u preko CameraWallpaper tweeka.

Prije par dana smo postavili tutorial kako promjeniti pozadinu na iPhone-u (Za pocetnike) ,a sada predstavljamo kako zamjeniti pozadinu sa videom za malo naprednije korisnike koji imaju jailbreakan iPhone.

Upravo je izasao novi i inovativan tweek iz Cydiae koji nismo vidjeli ranije. Naime radi se o CameraWallpaper tweeku koji vam dozvoljava da zamjenite sliku u pozadini iPhone sa videom svega sto kamera snima u pozadini. (prednja ili zadnja)

Malo je tesko za objasniti rijecima medjutim ovaj video odlicno pokazuje o cemu se radi.

CameraWallpaper ukljucije ove opcije:

– Koristite sve sto kamera snima ako pozadinu na iPhone-u
– Uslikaj te sliku kad god zelite
– Prebacite se izmedju prednje i zadnje kamere
– Auto Focus
– Auto Exposure
– Auto WhiteBalance
– Pause-resume cameru
– Auto-start
– Postavite video prozirnost tako da vidite pola video a pola wallpaper
– Postavite prozirnost ikonica

Kao i ja vjerojatno se pitate koliko ovo trosi bateriju. Odgovor je mnogo vise nego obicni wallpaper. Medjutim to je mala cijena za ovu odlicnu foru. Takodjer mislim da je ovo dobar tweek za one koji hodaju dok gledaju u telefon, i traze neku aplikaciju po springbouard-u.

Sada treba izmisliti aplikaciju koja vam dozvoljava da sve vidite kroz bilo koju aplikaciju koristeci kameru na isti nacin. Koliko li ce trebati da to neko izbaci?!

Ako volite Cydia Tweekove kao ovaj pogledaj te ostale tweekove o kojima smo pisali u proslosti i nadjite nesto sto vama odgovara.

CameraWallpaper se moze kupiti u Cydia radnji za 1.99$ i radi na svim iOS uredjaima koji imaju bar jednu kameru i OS 4.x.x i vise.

Takodjer nas mozete pratiti preko FaceBookaTwitteraYouTubeaRSS Feeda ili preko dnevnih emaila koje saljemo svako jutro uz kavu. Ako nije previse za traziti molimo vas da nas lajkate na Fejsu kako bi nas naslo jos vise ljudi.

 • Darko

  Na ovaj nacin mogu vidjeti kuda idu

 • Zeljko Sibalic

  Bilo bi jako dobro kad bi uz svaku novost
  koja izajde tj. kad se govori o nekim aplikacijama i mogucnostima iphona da napisete i koja verzija iphona to moze radit npr: 3g os 4.1. Puno budem sretan kad vidim nesto novo a probam instalirat pa ne radi na mojoj verziji phona. Onda pisem vam da nesto nije u redu, nevalja mobitel ili app,nesto se zdrma….

  • Ovaj tweek radi sa svim i Uredajima koji imaju bar jednu video kameru is iOS 4.x.x ili higher.

  • Ma bravo.To sam vec htio napisat ali uvijek zaboravim.:)
   Pogotovo sto se tiće JB i Unlocka.Primijetio sam da neke upute uopče ne igraju na mom telefonu.Recimo ovo za pozadinsku sliku.Kod mene ima otvori sliku podesi i gotovo.nema opcije kao na filmu upotrijebi za zakljucan itd itd