Friday, 26 April, 2019
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Lektire iPhone app – Korisna aplikacija za školarce i njihove roditelje
Lektire_app

Lektire iPhone app – Korisna aplikacija za školarce i njihove roditelje

Aplikacija koje uistinu može biti od koristi kako školarcima za kratki podsjetnik već pročitanog djela, tako i roditeljima kako bi eventualno “brzinski” mogli pripomoći svom školarcu u provjeri znanja pročitane lektire.  Aplikacija koja je nastala od domaćeg vrlo mladog 16-godišnjeg developera Maria Plantosar u potpisu “plantaapps” sadrži zbirku sažetih knjiga otprilike njih više od 80 koje su potrebne u osnovnim i srednjim školama.

Kako bi koristili Lektire iPhone app nije potrebno da uređaj bude jailbreak-an.

Ovdje možemo pronaći informacije o autoru djela te ono glavno što je potrebno navesti u svakom pisanju lektira, temu i osnovnu misao knjige te isto tako sadrži analizu pojednih likova i sažetak djela. Sam developer nudi mogućnost slobodnog kontakta kako bi mu eventualno poručili koju lektiru želite pronaći u iPhone aplikaciji Lektire te ukoliko iste nema u aplikaciji, “plantaapps” će se potruditi pomoći vam i napisati svoju sažetu misao o djelu koja zaista može biti od koristi. Pohvala developeru na dosjetljivoj aplikaciji jer osim raznoraznih igara i kojekakvih zabavnih aplikacija ova je vrlo poučna i praktična. Lektire aplikacija dostupna je na App Store-u po cijeni od $0,99 svim korisnicima iPhone, iPod Touch i iPad uređaja koje pokreće minimalno iOS 3.0 ili noviji.

Omizio.com možete također pratiti i putem Facebook ili Twitter stranice, a ako se pak više koristite e-mail uslugama jednostavno aktivirajte primanje dnevnih novosti koje možete pročitati svakoga jutra uz prvu kavicu.

  • Wow, super, ovo će mom mlađem bratu biti korisno :)
    Svaka čast mladom developeru