Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Apps >>> Listajte svoje iPhone zaslone jednostavno uz Cydia app PagePreview – Must Have App
PagePreview must have Cydia app

Listajte svoje iPhone zaslone jednostavno uz Cydia app PagePreview – Must Have App

Za sve vas koji već imate jailbreak-ane iPhone, htio bih vam predstaviti još jednu u nizu must have aplikacija. aime bit će riječi o aplikaciji koja vam dozvoljava kretanje kroz zaslone na svome iPhonu samo jednim potezom prsta, te tkođe pruža mogućnbrzog pokretanja aplikacija koje vam se nalaze u prvom redu zaslona. Doista jedna jako korisna aplikacija koja će uštedeti vaše vrijeme, a prvenstveno je namjenjena ljudima koji imaju dosta aplikacija te imaju višepojedinačnih zaslona sa omiljenim aplikacijama.

Svakako glavni uvjet za korištenje ove aplikacije je jailbreak-an iPhone i instalirana Cydia. Za sve vas koji do sada niste jailbreak-ali svoj iPhone možda je sada pravo vrijeme da to uradite, jer untethered jailbreak za Mac računala je već izišao, a kako se priča po Web-u i redsn0w za Win users-e je tu iza ugla i samo je pitanje dana njegovog objavljivanja. Svi vi koji niste sigurni što točno dobivate jailbreak-om svog iPhone-a, mi smo se potrudil iznjeti vam nekoliko dobrih razloga koji govore u korist jailbreak-anog iUređaja.

Ime aplikacije je PagePreview, te odite u Cydia search bar i utikajte ime ove aplikacije:

PagePreview must have Cydia app

Vidimo da se aplikacija nalazi na BigBoss repo-u. Tapnite na install u gornjem desnom kutu zaslona i potvrdite instalaciju PagePreview aplikacije. Nakon uspješne instalacije ove aplikacije, restartajte svoj springboard i spremni ste za korištenje.

Želio bih vam napomenuti da nećete imati ikonicu na zaslonu nakon instalacije ove aplikacije, jer se ona integrira u vaš iOS, a podešenja iste možete naći u settings-u(Postavkama).

PagePreview must have Cydia app

Nakon što tapnete na PagePreview, otvorit će vam se meni za podešenje aplikacije, u kojem možete podesiti transparentnost stranice, background-a i još par korisnih stvarčice. Naravno vi ćete sve prilagoditi svojim željama i potrebama.

PagePreview must have Cydia appPagePreview must have Cydia app

Sada kada ste PagePreview aplikaciju prilagodili svojim potrebama, spremni ste koristiti istu. Samo korištenje je dosta jednostavno. Trebate samo spustiti prst na točkice koje obilježavaju vaše zaslone i pojavit će vam se mali prikaz zaslona na kojem se trenutno nalazite. Bez podizanja prsta sa zaslona mičite prst lijevo ili desno u ovisnosti na koji zaslon točno želite da se prebacite.

PagePreview must have Cydia app

Kada ste došli na željeni zaslon samo se prstom spustite na umanjenu sliku zaslona, te potezima lčijevo ili desno izaberite jednu od četiri aplikacije, u prvom redu vašeg zaslona, koju želite pokrenuti. Sada samo maknite prst sa zaslona i aplikacija koju ste izabrali će se sama pokrenuti.

PagePreview must have Cydia app

Ovo je sigurno jedna od aplikacija koju ćete prosto obožavati kada se naviknete koristiti ju. Ako to do sada niste uradili, ne propustite nam dati jedan LIKE na Facebook stranici, te nas time učiniti dostupnijim ljudima kojima je naša pomoć dobrodošla. Ili nas možete pratiti 24 sata dnevno na Twitter-u, te time svakom  sekundom biti informirani o svim dešavanjima u Apple svijetu.

 • Alenich

  koja je ovo theme na slikama? super je?

  • bionda_omizio team

   To je Mac Lion tema. Na mom je iPhone-u i moram ti priznati da sam ja prezadovoljan. I izgledom teme i ikona koje nosi sa sobom. Jedina mana je sto wallpaper ne možeš staviti svoj nego mora biti ovaj Lion. Ako je ne uspijes naći na Cydia javi se pa ću ti reci točno kako se zove.
   Pozzz…
   ;-)))
   Omizio team
   B

 • Alenich

  nisam nikad niti jednu instalirao jer su sve neke glupe zadrzao sam apple a pozadinu ionako nemam svoju pa ce bit ok nasao sam samo Mac leopard je to ta ili?

  • bionda_omizio team

   Nije to je Mac Lion, nadjem ti večeras točan naziv jer i ja sam jedino ovu temu udostojio kao svoju. Ostale su i meni lagani shit, naspram ove. Razmisljamo isto…hahahahaha
   Napisat ću večeras jedan kratki tutorijal bas o ovoj temi.
   Ostanu uz nas bit će još puno dobrih i zanimljivih prijedloga i recenzija.
   Pozzz…
   ;-)))
   Omizio team

   B

   • Alenich

    tu sam ja od pocetka, puno citam i puno korisnih stvari,sad trenutno ne radim pa imam puno vremena citati o iuredjajima i apple-u.ako stignes javi pratit cu komentare.Hvala

    • bionda_omizio team

     Javim ti kad recenzija bude napisana.
     Pozzz…
     ;-)))
     Omizio team

     B