Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Microsoft OneNote aplikacija sada je ugodna za korištenje na iUređajima
onenotefeat

Microsoft OneNote aplikacija sada je ugodna za korištenje na iUređajima

Unatoč odgovaranju od strane prijatelja i kolega nedavno sam se odlučio napraviti skok na Windows 8. Ne planiram vas ovdje moriti svojim iskustvima sa ovim OSom pa ću samo reći da su ona (većinom) pozitivna a brži rad laptopa definitivno spada u tu kategoriju.

Navikao sam i na aplikacije iz novog Office paketa a OneNote mi je postala poput desne ruke. Iz tog razloga sam se obradovao što je Microsoft konačno izbacio prerađenu OneNote aplikaciju i za iUređaje. Čega ima novog u OneNote 2.0?

Ovaj put su ozbiljnije adresirani problemi koje su iskusili mnogi korisnici a to je sinhronizacija podataka sa Microsoft SkyDrive cloud servisom. S obzirom kako je ovo jedna od paradnih funkcija aplikacije koja obećava dostupnost vaših bilješki na svim uređajima na kojim radite, bilo je i kranje vrijeme.

Od sada na svojim bilješkama možete surađivati sa prijateljima a dodana je i podrška za duži zaslona iPhonea 5 i iPod toucha 5G. Najugodnija promjena je to što je OneNote sada potpuno besplatna aplikacija! Ranije ste nakon 500 sačuvanih bilješki morali “iskesati” 4.99$. Preuzeti je možete već sada klikom na ovaj link. Koja je vaša omiljena aplikacija za pisanje bilješki? Evo još korisnih aplikacija: