Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> MusicMap iPhone App – Pratite sve događaje omiljenog izvođača
musicmap_cro

MusicMap iPhone App – Pratite sve događaje omiljenog izvođača

Donosimo vam pregled još jedne domaće, zanimljive i korisne aplikacije koja je proizašla od autora Digitalni Oblak d.o.o. – odjel Neuralab. Pomoću ove aplikacije možete pratiti sve glazbene događaje sortirajući preglede događaja po glazbenom žanru i mjestu događanja.

Tako nam MusicMap nudi mogućnost odabira prikaza i pronalaženja sljedećih glazbenih žanrova (unutar svakog žanra nalaze se podžanrovi):

  • HipHop & RnB
  • Rock’n’Pop
  • Metal & Heavy
  • Jazzy Blues
  • Reggae & Dub

Možete pregledavati i događaje unutar odabrane zemlje/grada kako bi ažurirali samo ono što vas zanima. Donosimo kratki pregled aplikacije tako da ću odabrati skorošnji koncert poznatog izvođača Eltona Johna.

Odabirom događaja otvaraju se informacije o mjestu na kojem se koncert nalazi, kada se održava, raspon cijena ulaznica za isti, te biografija izvođača. Isto tako možete lokaciju provjeriti i na mapi. Odabirom “Videos” menija izlistavaju se video zapisi te jednim klikom možete  pogledati i poslušati omiljenu skladbu jer se direktno ista otvara putem YouTube servisa. “Pictures”  nudi prikaz slika s prošlih događanja postavljenih na Flickr foto servisu. Naravno, možete postaviti događaj pod “Favorites” kako bi se brzim pregledom mogli podsjetiti npr. na kojoj točno adresi se koncert održava.

Kako bi sve bilo u potpunosti jednostavno i ako želite događaj podjeliti s prijateljima ili određenu osobu možda pozvati na koncert možete to podijeliti na društvenim mrežama Facebook, Twitter ili pak putem email i sms poruke koristeći funkciju “Share”. MusicMap v1.0 možete pronaći na App Store-u po cijeni od  $0,99 , a koristiti je mogu korisnici iPhone, iPod Touch i iPad uređaja na 3.0 ili novijem iOS-u.