Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Pomoću AppDeal-a pronađite besplatne iPhone aplikacije koje su se prije naplaćivale
AppDeals

Pomoću AppDeal-a pronađite besplatne iPhone aplikacije koje su se prije naplaćivale

Američka kompanija appsfire.com je prije par dana objavila odličan app pod imenom AppDeal. Ova aplikacija će vam pomoći da nađete nove iPhone ili iPad aplikacije po sniženim cijenama ili besplatno.

Nakon par dana testiranja odlučio sam da je podijelim sa svima obzirom da se radi o stvarno odličnoj aplikaciji za skidanje  iPhone app-ova besplatno i na legalan način.

Naime, radi se servisu koji prati cijene svih aplikacija na App store-u. Kada aplikacija koja se naplaćuje postane besplatna ili joj cijena padne, AppDeal App vam to prikaže u odličnom grafičkom interfejsu. Ovo vam dozvoljava da nađete i probate mnoge app-ove za koje inače ne bi ni znali da postoje.

Neke od aplikacija su na sniženju samo tokom nekoliko dana unutar neke promocije za koju obično ne bi čuli, tako da je bitno da provjerite ovaj app par puta tjedno da vam nešto ne bi promaklo.

AppDeal ima odličnu grafičku prezentaciju te vam prikazuje ikone aplikacija u više kategorija. Kao što možete vidjeti na slikama, moguće je pogledati sve aplikacije čije su cijene snižene ili one koje su postale potpuno besplatne.

Kada kliknete na neku od aplikacija, dobit ćete potpuno tekstualno objašnjenje o tom app-u. App će vam također pokazati koliko app košta, odnosno, u slučaju da je sada besplatan – koliko je koštao.  Kao što vidite, geoFighter je bio 2$ a sada je potpuno besplatan. Također možete vidjeti da je sniženje “limited time” što znači da igra neće biti besplatna zauvijek. Međutim, kada je jednom skinete,  kao da ste je i kupili, tako da su svi budući update-i besplatni.

AppsFire Apps Deal App
AppsFire Apps Deal App

Svaka Aplikacija ima screenshotove pa možete vidjeti kako app/igra izgleda prije nego se odlučite da je skinete. Ako kliknete na veliko “Free” dugme to će vas automatski odvesti u App store i dozvoliti vam da skinete app besplatno ili po sniženoj cijeni. Ako kliknete na “review” to će vas odvesti u App store pod review sekciju tako da možete da vidite sta drugi kažu o određenoj aplikaciji.

AppsFire - AppDeal App Screenshot
AppsFire - AppDeal App Screenshot

Ja sam u zadnjih par dana koristeći AppDeal skinuo desetak besplatnih aplikacija legalno, a čije su cijene inače bile između 1-6$. Par njih sam zadržao obzirom da se radi o odličnim aplikacijama o kojima inače ništa ne bih ni znao. Pored toga što vam uštedi novce, ovaj app je odličan za otkrivanje odličnih novih aplikacija koje nisu na top 50 listi na App Store-u.

AppDeal Share Opcije
AppDeal Share Opcije

AppDeal app vam također pomaže da podijelite pronađenu aplikaciju sa prijateljima preko mail-a, sms-a, twitter-a ili facebook-a. Tako ako nađete neku dobru igru, lako je možete podijeliti sa ekipom. Aplikacija dobiva nove update svaki dan a najviše besplatnih aplikacija se može naći tokom različitih Američkih praznika.  U ponedeljak je bio “President’s Day”. AppDeal je taj dan imao akciju na preko 300 aplikacija koje su postale besplatne na par dana.

AppDeal je potpuno besplatan i može ga se naći u App Store-u.

Provjerite, pa i nama javite ako nađete neke dobre appove! Ako vam se ovaj review svidio, možete lajkati našu Facebook stranicu ili nas pratiti na Twitteru, te  nas time učiniti dostupnijim većem broju ljudi. Također  se možete prijaviti da sadržaj sa novostima dobijate na e-mail ili pratiti naše video tutoriale na YouTube-u.