Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Pandora skip hack vam dozvoljava da preskocite koliko god pjesame hocete – US market only
pandora2

Pandora skip hack vam dozvoljava da preskocite koliko god pjesame hocete – US market only

Ako ste korisnik ili ste bili korisnik internet radija Pandore onda znate da je to super app i jedan od najvise skidanih radio app-ova na iTunes radnji za iPhone i iPad. Medjutim Pandora je za mene uvijek imala veliki problem a to je da vam je dozvoljvala da preskocite samo odredjeni broj pjesama po satu koje vam se ne svidjaju. Tako da bi ste vecinom slucajeva morali slusati nekoliko dosadnih pjesama prije nego sto izleti neka koja vam se svidja. Ja sam osobno iz ovog razloga prestao slusati Pandoru i vratio se vise na iPod funkciju mog iPhone-a.

Srecom neko je napravio cool hack pod imenom “Pandora Skip Hack” i moze se naci u Cydia-i koji vam omogucuje da preskocite koliko god pjesama zelite u Pandori. Osim toga ako imate besplatnu verziju, ovaj hack takodjer ubija sve reklame kojih je Pandora puna. Iako ja nisam jedan od onih kojem  je to smetalo previse. Na kraju krajeva i oni moraju nekako napraviti lovu.

Da bih ste skinuli ovaj hack morate dodati ovaj repo “theiphobespotrepo.net/apt/”.

Nakon toga same trazite Pandora Skip Hack i instaliraj te.

Uzivaj te u Pandori i preskacite koliko god pjesama zelite.

Ako vam trebaju upute kako dodati Cydia repo/source pogledaj te ovaj post.

Nazalost za sve domace korisnike Pandora nije dostupna nigdje osim u USA, ali se moze slusati preko razlicitih proxy servera itd.