Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Pokret O – Prvi hrvatski iPad magazin dolazi nam uskoro
Pokret O prvi hr ipad magazin

Pokret O – Prvi hrvatski iPad magazin dolazi nam uskoro

Korisnicima iPad uređaja zasigurno će se svidjeti vijest da bi uskoro trebao nastupiti na scenu prvi hrvatski iPad magazin koji je proizašao od izdavača magazina PlanB koji objavljuje informacije iz svijeta tehnologije, interneta, kulture i dr. O platformi za digitalno izdavaštvo pobrinula se tvrtka 1337 Bit, koja je nama poznata po iPhone aplikaciji Crotia Traffic & Weather. Po čemu je iPad magazin toliko poseban?  Radi se o digitalnoj tiskovini gdje je sam tekst u člancima pregledniji no što je to npr. u novinama te se unutar članka može pronaći više postavljenih video priloga te fotografija koje uz sam rad na iPad-u postaju izrazito kvalitetne i zanimljive za svakog čitatelja odnosno korisnika iPad-a. Pretpostavlja se da će se naći veliki broj čitatelja i zaljubljenika u ovakvu digitalnu vrstu magazina iz Hrvatske kao i oglašivača koji će se moći na zanimljiv i interaktivan način reklamirati. Projekt je već predan Apple-u na provjeru te se čeka konačna odluka, no po svemu sudući, na App Store-u bi se uskoro trebao naći prvi broj Pokret O(tpora) magazina. Magazin će se navodno moći kupovati po izdanim brojevima ($3,99) te na polugodišnjoj ($19,99) i godišnjoj ($29,99) bazi. Kako bi vidjeli o čemu je točno riječ pogledajte doljnji video prilog  koji je zabilježila eHrvatska.TV.

UPDATE:

iPad magazin Pokret O od jučer 23.03.2011 dostupan je za sve korisnike iPad-a putem App Store-a.

Ako ste i vi jedan od korisnika iPad-a možete sa nama podijeliti vaše buduće dojmove o Pokret O iPad magazinu putem Facebook ili Twitter stranice.

 • Evo Gadgeterija ga je isprobala, iskreno, sviđa mi se drama jedna :) http://www.gadgeterija.net/2011/03/16/pokret-o/

 • Sank

  Svaka čast da se konačno počelo i kod nas raditi na elektronskom izdavaštvu. Palac gore autorima aplikacije i časopisa. Inače volim pratiti tehnološke vijesti, tako da sam ja sigurno jedan od budućih pretplatnika :)

  Već neko vrijeme ne kupujem više ni Bug, ni PC Chip ni ništa slično na papiru, ali sigurno bih nastavio biti pretplatnik da konačno naprave kakvo eletronsko izdanje ili barem web.

 • Stevica Posao

  Trebali bi prvi broj ponuditi besplatno da navuku publiku ili barem neki promo

  • Imaš Vidi u e-izdanju u app storu for free.