Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> Pretvorite iPhone Springboard u zabavnu igru uz SpringBoard Invaders Cydia tweak
SpringBoard_Invaders

Pretvorite iPhone Springboard u zabavnu igru uz SpringBoard Invaders Cydia tweak

SpringBoard Invaders je Cydia tweak koji pretvara springboard stranicu u igru gdje je cilj pogoditi što više nadolazećih ikonica pomoću space invadera.

Autor Velocity Apps predstavio je novi i zanimljivi Cydia tweak SpringBoard Invaders koji će omogućiti da se u bilo kojem trenutku poigrate sa springboard ikonicama ako vam je preostalo viška vremena koje bi u ovom slučaju mogli iskoristili za zabavu. Istoimeni tweak možete pronaći na BigBoss repo sourceu po cijeni od $1.00. Kada instalirate SpringBoard Invaders isti će dodati još jednu dodatnu (posljednja)  springboard stranicu koju kada otvorite započinjete novu igru u kojoj je cilj pogoditi što više ikonica pomoću space invadera kojim upravljate uz pomoć akcelerometra, a ikonice gađate jednostavnim pritiskom na zaslonu iiPhone-a. U svakom trenutku vidljiv je trenutni i najbolji rezultat, kao i broj “života”, odnosno broj ikonica koje ste propustili, što je u ovom slučaju maksimalan broj pet kada je završetak igre. Zabavite se uz ovaj zabavan tweak na iPhone, iPod Touch ili iPad uređajima koji rade na minimalno iOS 4 ili većemu.

Kako bi koristili SpringBoard Invaders  Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreak-an. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

*Za deinstalaciju SpringBoard Invaders tweak-a potrebno je samo izbrisati isti unutar Cydie.

Omizio.com možete pratiti i putem Facebook ili Twitter stranice.