Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Apps >>> Pretvorite YouTube spotove u Mp3 slusajte ih preko iPhone-a
youtubetomp3

Pretvorite YouTube spotove u Mp3 slusajte ih preko iPhone-a

Ako ste ikada slusali YouTube video preko slusalica ne gledajuci u zaslon i konstantno trazili pjesme koje nemate u MP3 formatu onda je YouTube to mp3 aplikacija za vas.

YouTube to MP3 vam dozvoljava da pretvorite youtube spotove u mp3 format muziku i da ih direktno slusate preko vaseg iPhone-a.

Naravno ovo je aplikacija za Cydia-u i treba vam jailbreak-an iPhone da bi je koristili. Pronadjite jailbrek za vas iPhone. Mozete je nacu u BigBoss Repou.

Aplikacije je jos uvjek u beti i ima malih problema o kojima cu pisati na kraju, ali ipak radi ono sto obecava.

Da bi skinuli ovu aplikaciju otidjite u Cydia-u i potrazite YouTubeToMp3. Ako vam treba pomoc sa Cydia-om ukljucujuci kako da instalirate Cydia aplikacije pogledaj te Sta je Cydia i kako se snaci u njoj.

Naime kada otvorite aplikaciju imate search opciju gdje mozete potraziti video ili pjesmu koja vas zanima. Ova trazilica koristi Google kao trazilicu i rezultati izgledaju kao da ste nasli youtube link na google-u.

Nakon sto nadjete pjesmu koja vas zanima, mozete kliknuti na link i aplikacija ce odmah kopirati link.

Sada trebate zaljepiti taj link u convert tab i pritisuti convert. Aplikacija je prilicno brza i treba 10-at sekundi da se video konvert iz YouTube formata u mp3 format. (na iPhone-u 4. Brzina zavisi od brzine processora na vasem iUredjaju)

Nakon tih 10-ak sekundi, MP3 fajl ce se pojaviti u “downloads” sekciji, iz koje ga mozete direktno poslusati sa playerom koji je ugradjen u ovu aplikaciju.

Takodjer imate opcije da preimenujete file, izbrisete ga ili posaljete ga sebi ili nekome drugom preko email-a.

Aplikacija stvarno radi dobro ali ima par problema. Naprimjer Link koji se automatski kopira nije pravi link za pretvaranje pjesme. Odnosno morate otici u taj link i izbrisati zadnji dio linka kako sto je objasnjeno ovom screen shot-u.

Druga stvar koja bi bila dobra je to do da vam se pjesma automatski pokaze u vasoj iPod aplikaciji. Momentalno je morate slusati preko ugradjenog playera ili je poslati sebi preko email-a.

Ja sam siguran da ce se neke od ovih opcija pojaviti u sljedecoj verziji ove aplikacije.

  • Sam

    ili mozes to isto uraditi preko stranice http://www.vidm8.com, vidm8 ti odradi konverziju i izbaci link za download mp3ice