Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Produžite trajanje baterije i provjerite osnovne podatke o svom iPhone-u uz pomoć App store aplikacije System
iPhone_MaximizePower

Produžite trajanje baterije i provjerite osnovne podatke o svom iPhone-u uz pomoć App store aplikacije System

Ovo je aplikacija prema kojoj sigurno ne može ostati ravnodušan niti jedan vlasnik iPhone-a, iPod-a i iPad-a. Aplikacija pod nazivom System je jedna od mnogobrojnih aplikacija koja vam nudi mogućnost produljenja trajanja baterije, ali po meni se izdvojila od ostalih iz dva razloga.

Prvi razlog je da osim mogućnosti produljenja trajanja baterije, nudi i dosta informativnih i korisnih podataka o vašem iPhone-u, kao što je recimo kapacitet slobodne RAM memorije, spisak aplikacija koje rade u background-u, IP adresu i slično.

Drugi razlog je što ja osobno ovu aplikaciju koristim više od pola godine unazad i mogu sa sigurnošću tvrditi da je 100% učinkovita u spašavanju baterije i produljenju njenog vjeka trajanja.

Obzirom da se ne radi o Cydia aplikaciji, nego o aplikaciji iz App store-a, otvorite svoj App store i utipkajte u Search bar System. Ponudit će vam se dvije aplikacije System Lite i System Pro. za one koji žele platiti full varijantu ove provjerene aplikacije neka izaberu System pro, a svi vi koji želite koristiti besplanu verziju ove aplikacije, koja je uskraćena za neke funkcije izaberite Lite verziju. Iskreno ne znam točno koje nedostatke ima Lite verzija, obzirom da sam ja kupio Pro verziju, ali vas svakako ne košta ništa da probate besplatnu verziju za početak. Moja preporuka je da svako od vas za početak download-uje ovu besplatnu varijantu, te koristi dok ne vidi da li doista postiže ikakve rezultate u produljenju vjeka baterije. Pa, ako budete zadovoljni lako ćete se upgrade-ovati na Pro varijantu.

Kako god odlučili instalirajte željenu verziju date aplikacije i nakon toga zatvorite App store. Na zaslonu će vam se pojaviti nova ikonica koja označava ovu aplikaciju.

System pro for iDevices

Tapnite na tu ikonu i otvorit će vam se aplikacija System. Možete vidjeti da ima nekoliko različitih tab-ova u samom dnu zaslona, što je grafičko sučelje na koje ste već odavno navikli i koje je po meni najfunkcionalnije.

System pro for iDevices

System pro for iDevicesSystem pro for iDevicesSystem pro for iDevices

Navigirajući kroz zaslone aplikacije System, bez problema ćete se snaći, a ja vam osobno želim skrenuti pozornost na tab pod nazivom Battery.

System Pro for iDevices

Ako pažljivo pogledate zaslon, vidite da na njemu možete isčitati podatke o svojoj bateriji, te koliko još može raditi i pod kojim uvjetima. Ali ono što vam ja želim napomenuti je da kada vam razina baterije padne ispod 10 %, otvorite ovaj program,odite na tab Battery te onda konektirajte svoj iPhone na punjač. Prvi put kada to napravite ova aplikacija će vas obavjestiti o tome što trebate napraviti da produljite vjek trajanja baterije. Trebate dozvoliti ovoj aplikaciji da vam ona napuni bateriju do punog kapaciteta. Jer vaša baterija nije nužno 100% napunjena čak i kada vam piše 100%. Kada vam System napuni bateriju on će vas zvučno obavjestiti o tome. Bilo bi najbolje da za vrijeme punjenja baterije iPhon izuzmete od bilo kojeg vida korištenja. Znači bilo bi najbolje da ga u tjeku procesa punjenja uopće ne rabite.

Dobra stvar je da ovaj proces ne morate raditi često i dovoljno je jednom mjesečno. Ovo je dosta bitno za one koji su tek kupili svoj mobitel, da ovaj proces obave prilikom prvog punjenja, jer im to može dosta povećati kapacitivnost baterije.

Ovdje mozete procitati i druge nacine stednje baterije kao 13 nacina da popravite trajnost baterijeAuto 3G stednja baterijeSAM Haktivacija za RedSnow jailbreak.

Nadam sam se da ste zadovoljni našom novom recenzijom, te da ćete nas Like-ti na Facebook stranici, te nas time učiniti dostupnijim većem broju ljudi kojima bi naša pomoć i sugestije dobro došli. Također nas možete pratiti i naTwitter-u, gdje se naši twettovi osvježavaju kroz svaki sat. Ili ako ste od onih koji žele konstantno biti u tjeku događaja možete dobijati obavjesti na svoj e-mail o svakom novom postu koji se pojavi na Omizio blogu.

  • Alenich

    ne vjerujem taman sam je instalirao prije par sati haha;) brzi ste stvarno svaka cast;)

  • Ado Kantautor

    Zasto je nemogu naci na app store, sad bas tipkam ali ovu ikonu nemogu nac :S:S