Friday, 23 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Push Panic iPhone Video Game Recenzija
push_panic_beauty

Push Panic iPhone Video Game Recenzija

Push Panic je jedna od onih rijetkih novijih igrica koje koje vam lako mogu zamjeniti tetris ili bejeweled. Naime radi se o puzzle igici u kojoj morate praviti lance od kockica u istoj boji tako sto dotaknete kockice iste boje. Nakon dvije kockice ili vise mozete “push” taj lanac na stranu da ga pomaknete sa ekrana. Naravno zvuci lako medjutim da bi postigli high score moreate praviti lance od 5, 10 cak i 15 kockica iste boje prije nego sto je maknete sa ekrana. Naravo ako vam se nareda previse kockica i ne uspijete ih ocistiti sa ekrana onda je game over.

Igrica pocinje sporo ali ako nastavite igrati preko tri minute vidjecete u stvari da je jedna od rijetik puzzle igrica u App Store-u koja definitivno zasluzuje paznju ako volite puzzle games. Ime joj je perfecktno posto nakon par minuta igre stvarno izaziva paniku.

Osim blokova u razlicitim bojama Push Panic ima vise powerups kao naprimjer “2X” ili 4X power up koji vam daje duple ili cetveroduple bodove. “Link” gdje mozete linkati dvije razlicite boje, bomba koja vam ocisti ekran prije sigurnog kraja, Clock koji uspori vrijeme i mnoge druge.

Igrica ima cetri razlicita moda:

  • Classic Panic – Gdje idete iz jednog tezeg nivoa u drugi
  • Score Panic – Gdje morate napraviti sto veci score
  • Color Panic – Gdje morate napraviti najveci rezulata ali nikada nesmijete imati vise od 8 kockica iste boje na ekranu.
  • Time Panic – Gdje imate tri minute da napravite sto vise duzih lanaca

Push Panic koristi open faint tako da mozete igrati multi player i sacuvati bodove online i vidjeti kako stojite naspram drugih igraca.

Moze se naci na App Store-u za .99$ i vrijedna je svake kune.

Pogledaj te Push Panic u akciji: