Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> RecognizeME – Otključavanje iUređaja pomoću funkcije prepoznavanja lica
RecognizeMe_CydiaTweak

RecognizeME – Otključavanje iUređaja pomoću funkcije prepoznavanja lica

Prvi Cydia tweak za otključavanje iUređaja sa funkcijom prepoznavanja lica napokon je dostupan za sve korisnike jailbreakanih iPhone 4 i iPod Touch 4G uređaja uz iOS 4.0 ili noviji.

RecognizeME novi je tweak koji koristi biometrijsku metodu za otključavanje vašeg uređaja, te je dovoljan samo pogled na par sekundi u prednju kameru za videopozive i otključavanje je dovršeno bez unošenja lozinke. RecognizeME dostupan je unutar Cydiae na BigBoss repo sourceu po cijeni od $9,99, a za prvih 3 tjedna od launcha cijena je $6,99.

Kako bi koristili RecognizeME Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone/iPod Touch 4G bude jailbreak-an te da ga pokreće minimalno iOS 4.0 ili noviji. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Poslije instalacije tweaka, potrebno je podesiti pristup pomoću opcije “Face Trainer” unutar samoga tweaka kako bi kamera zabilježila do 6 slika vašega lica radi što boljega prepoznavanja. Nakon toga otvorimo Postavke->Općenito->Zaklj.zaporkom te uključimo funkciju. Zaključamo iUređaj te ga prvi put otključamo unosom lozinke pomoću tipkovnice, nakon toga RecognizeME tweak je uključen i od sada svaki pokušaj otključavanja biti će moguć pomoću funkcije prepoznavanja lica.

Također moguće je da sami izaberete razinu sigurnosti 0d 0-100%, što će ako želite maksimalnu razinu sigurnosti vremenski i dulje trajati prepoznavanje vašeg lica. Tweak je provjeren i radi savršeno.

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na Facebooku, Twitteru ili putem RSS-a.

 • Prototype

  A sto ako je noc i kamera nemoze vidjeti lice?

  • Zeljko Sibalic

   To je j moje pitanje! (bacene pare)

  • Dodo209

   u tom slucaju upises jednostavno svoj pin ili kod.. :))

 • cro44

  Sta bi bile bacene pare! Pa u tom slucaju cete upisat passcode 

 •  radi li ovo i na 3gs-u?

  • Anonymous

   Developer kaže samo za iPhone 4 i iPod Touch 4G. 

  • Markovk

   ..3gs ti nema prednju kameru..