Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apps >>> SMS Counter Cydia App koja broji SMS poruke
sms-message-fail

SMS Counter Cydia App koja broji SMS poruke

Jučer smo primili odlično pitanje preko Omizio FaceBook stranice: Kako provjeriti koliko je SMS poruka poslano ili dobiveno preko iPhone-a u nekom odredjenom vremenskom periodu? Također kako se može vidjeti izviješće tj. da li je poruka dostavljena ili ne?

Nažalost, iPhoneov operativni sistem ne broji poruke niti vam daje ikakvo izviješće o broju poruka i njihovom isporučivanju. U slučaju da ste sa Nokia-e prešli na iPhone, ove opcije će vam vjerojatno nedostajati.

Na sreću, postoji nekoliko načina na koje možete dobiti ove informacije. U ovom postu, mi ćemo vam pokazati dva.

Prvo, ako SMS poruka nije dostavljena ili nije poslana iz bilo kojeg razloga, vidjet ćete mali uskličnik pored poruke (vidi sliku) i isti će se pokazati na SMS ikonici. Ovo je uključeno u iOS i ne morate ništa instalirati da biste vidjeli ovaj uskličnik. Ako ga dosad već niste vidjeli, to jednostavno znači da su sve poruke koje ste poslali dostavljene bez problema.

Ako poslana poruka iz nekog razloga nije dostavljena, možete je ponovno poslati tako što kliknete na uskličnik pored poruke.

Kad je u pitanju brojanje SMS poruka, postoji odlična aplikacija u Cydia-i pod imenom SMS Counter koja radi upravo ono što joj i ime kaže, broji SMS poruke.  Naravno da biste koristili ovu aplikaciju morate imati jailbreakan iPhone.

Postoje dvije Verzije SMS Counter i SMS Counter 3.  Pažljivo odaberite koja vam treba ovisno o vašoj verziji firmware-a. SMS Counter 3 radi sa iOS 4.x.x i više.

Osim ukupnog broja poruka, možete dobiti i broj poruka razvrstanih na dobivene i poslane.  Također možete odabrati i određeni vremenski period. Osim toga, možete vidjeti koliko ste poruka poslali određenoj osobi. Pogledajte ovih par slika dolje i sve će vam biti jasno, a zatim pohitajte u Cydia-u i skinite ovu korisnu aplikaciju koja je potpuno besplatna.