Saturday, 21 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> Comex je još bliže svom popularnom Jailbreakme.com 3.0 userland jailbreaku.
jailbreakme.com-3.0-main

Comex je još bliže svom popularnom Jailbreakme.com 3.0 userland jailbreaku.

 

Comex je danas dodao interesantan screenshot na svoj popularni jailbreak website jailbreakme.com. Novi screenshot pokazuje da Comex radi na ovom userland jailbreaku već od desetog mjeseca prošle godine i prema analizama drugih jailbreak hackera, skoro je završio novu verziju popularnog jailbreak alata.

Ako niste upoznati sa Jailbreakme.com, riječ je o userland jailbreaku, koji radi sa svim iOS uređajima te omogućuje  jailbreak dotičnih preko software metode.

Postupak jailbreaka je jednostavniji od svih drugih metoda te vam dozvoljava da posjetite dotičnu stranicu sa vašeg iUređaja preko safari browsera i jednim klikom automatski jailbreakate vas uređaj. Nije potreban računar i nikakav dodatni software.

Zadnji jailbreakme.com 2.0 je izašao sa iOS-om 4 a novi bi trebao izaći sa iOS-om 4.33 ili sa 5. Ovaj jailbreak bi također trebao jailbreakati iPad 2, što se iščekuje već duže vrijeme.

Comexu svaka čast, budući da je očigledno da je potrošio stotine ako ne i tisuće sati rada na ovom jailbreaku koji će biti potpuno besplatan.

Otvorena je i stranica koja vam dozvoljava da se zahvalite Comexu na trudu i radu, koju možete posjetiti ovdje.

Ako imate par sekundi javite se Comexu iz Hrvatske i zahvalite mu na mjesecima truda i rada.

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na FacebookuTwitteru ili putem RSS-a.