Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Evasi0n7 jailbreak update izbačen u Cydiai kao tweak – evasi0n7.x Untether
evasi0n7-versions-0.2

Evasi0n7 jailbreak update izbačen u Cydiai kao tweak – evasi0n7.x Untether

Kao što znate nakon orginalne drame oko evasi0n7 1.0 jailbreak alata, te prvog i drugog pisama od strane Evad3rs teama, kontraverzni TaiG duićan je izbačen iz jailbreaka u verziji 1.0.1 izbačenoj prije par dana.

Danas je na Cydiai osvanuo evasi0n7.x untethered tweak v.0.2 koji vam dozvoljava da napravite update na evasi0n7 jailbreaku izravno putem Cydia.

evasi0n7.x-untether

Ako ste već napravili jailbreak s evasi0n7 v.1.o prateći naše upute sada možete instalirati evasi0n7.x untether v.0.2 tweak koji će vam napraviti update na jailbreaku na evasi0n7 1.0.1, odnosno posljednju inačicu.

Ovaj update donosi izbacivanje TaiG dućana, te par promjena u kodu koje će dozvoliti integraciju mobile substrate u budućnosti. Inkompetabilnost evasi0n7 jailbreaka i mobile substrate je razlog zašto mnogi imaju problema s tweakovima u iOS-u 7. Još uvijek se čeka na Saurika iz Cydia da napravi update na mobile substrate softwareu koji bi trebao popraviti veliki broj problema. Update 31.12.13 Saurik je upravo izbacio update za Mobile Substrate koji će vam popraviti tweakove s kojima imate problema.

Ako ste već na Evasi0n7 1.0.1, što je za sada posljednja inačica,  ovaj tweak  ne donosi nikakve novosti za vas i nemate potrebe praviti nadogradnju.

 • slađo

  izašao je

  • slađo

   mobilesubstrate :)

 • Tihomir Srsa

  bome je..sad radi par tweakova poput muteicon…

 • darko

  evo danas napravio update na cydiji imam iphone 5 i sad mi neradi mail vrijeme i safari,,,radio sam hard reset ali ništa jeli netko imao ovakav problem