Sunday, 16 January, 2022
Home >>> JailBreak >>> Evo kako jailbreakati iOS 9.3.3 bez računala
iOS-9-3-3-Jailbreak

Evo kako jailbreakati iOS 9.3.3 bez računala

Nakon što je jailbreak za iOS 9.3.3 donio dosta negativnih stvari o kojima smo detaljno pisali na ovom postu, Pangu team je dostupnom učinio novu inačicu koja omogućuje jailbreakanje uređaja direktno iz Safari preglednika i bez potrebe za računalom!

Čitatelji koji duže prate scenu sjetit će se JailbreakMe jailbreaka od prije par godina koji je funkcionirao po istom principu. Bitno je napomenuti da je ovdje i dalje riječ o semi-untethered jailbreaku ali za razliku od prve inačice ovdje više nije potrebno ulogovati se sa Apple ID nalogom.

Iako vam predstavljamo ove upute, svakako pročitajte upozorenja o ovom jailbreaku o kojima smo već pisali ranije prije nego što se uputite jailbreakati svoj uređaj. Upozoreni ste!

Krenimo sa uputama:

 1. Ažurirajte vaš iPhone, iPad ili iPod touch na iOS 9.3.3
 2. Isključite Find My iPhone opciju i sigurnosnu lozinku te pokrenite Safari na svom iUređaju i zaputite se na ovu adresu: http://totoateam.com/pangujb
  iMohkles-Jailbreak-from-iPad-593x354
 3. Tapnite na Install gumb prvo na stranici pa onda unutar oblačića upozorenja koji će vam ponuditi uređaj. Poslije kratkog vremena pojavit će vam se Pangu ikona na Home screen-u.
  Pangu-PP-app-Home-Screen-593x268
 4. Sada pokrenite Settings aplikaciju pa otvorite General odjeljak a zatim Device Management opciju. Tapnite na profil koji se ovdje pojavio a zatim na opciju Trust. Ponovo potvrdite Trust opciju kada se pojavi pop-up.
  Trust-PP-App-Steps-New-593x1459
 5. Pokrenite Pangu aplikaciju i dozvolite prikazivanje push notifikacija. Sada tapnite na krug koji se pojavio u sredini.
  PP-Pangu-App-Notifications-593x271
 6. Zaključajte zaslon vašeg uređaja pritiskom na Power tipku i sačekajte da vam se pojavi notifikacija da je memorija uređaja puna. U isto vrijeme pojavit će se i Pangu notifikacija.
  Cydia-Installing-Push-Notification-593x137
 7. Nakon još malo vremena vaš iUređaj će se respringati kako bi se pripremio filesystem za jailbreak i Cydia dodala na uređaj nakon ponovnog pokretanja.
 8. Pokrenite Cydia aplikaciju i pustite je da sinkronizira repozitorije.

Osim što su iz Pangu teama otklonili potrebu za korištenjem Apple ID naloga čini se da su dodatno poradili na stabilnosti jailbreaka. Sve više tweakova kao što su Activator ili Springtomize se ažurira kako bi radili na novom firmwareu. Javite nam kako je prošlo!

 

Image credits: iDownloadBlog

 • Aser

  Podrzava li iPhone 5??

  • Miro Kadoic

   Ne, samo od 5S nadalje

 • Nod Za

  Ne radi nemogu instalirati stalno mi piše da se nemoze instalirat korak 3

 • Zeljko Cavka

  Link ne radi vise…Oops! That page can’t be found…. Ima li neki novi?

 • Gordan

  Hoće li odgovoriiti netko iz omizia?

 • Vladimir Jovan

  Jbg, ne radi sajt !

 • Miro Kadoic

  Apple je blokirao certifikate pa je jailbreak moguć samo preko Windowsa.

 • Malina

  Dali i sad ako imam Iphone 6 sa IOS 9.3.3 mogu da instal.Jailbreak….hvala unapred

 • DudeWhereIsMyCar

  Postoji li JB za iP7 sa 10.0.2 iOS-om?