Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> GreenPois0n RC5 Untethered iPhone Jailbreak izlazi sa boot logo animacijama – Update
gp_web1

GreenPois0n RC5 Untethered iPhone Jailbreak izlazi sa boot logo animacijama – Update

Prošlog tjedna smo vam javili da izlazi nova verzija GreenPOis0n-a RC5 te vas napomenuli da se spremite na untethered jailbreak iOS-a 4.2.1.

JayWalker, koji je navodno pomogao Chronic Dev Teamu sa developmentom nove verzije GreenPois0na, danas je na Twitteru objavio da nova verzija ima iznenađenje za sve, a to je boot logo animacija za sve koji koriste Greenpois0n.

Što se tiče vijesti o GreenPoisonu, meni je osobno značajnije saznanje da će GreenPois0n dozvoliti untethered jailbreak za iOS 4.2.1 za sve uređaje koji mogu koristiti tu veriju firmwarea bez sačuvanih SHSH Blobova na Cydia-i.

Također je potvrđeno da će svi moći uploadovati svoje vlastite animacije i da neće morati koristiti standardnu animaciju koja dolazi sa GreenPoison-om.

Potvrđeno je da GreenPois0n treba izaći čim izađe Verizon CDMA iPhone, dakle 10. veljače 2011. Tako se možemo nadati ovom jailbreak-u do kraja sljedećeg tjedna ako sve bude išlo po planu. Novi jailbreak-ovi najčešće izlaze nedeljom ili petkom.

Video je prilično dosadan tako da možete skočiti do 1:40 da vidite kako animacija izgleda.

UPDATE: GreenPois0n rc5 napokon izbačen. Pogledajte jailbreak upute za untethered iOS 4.2.1

UPDATE: Kako dodati animirani BootLogo na iPhone

Sada nas možete pratiti na FaceBookuTwitteruYouTubeu, preko RSS Feeda ili preko dnevnog emaila koji šaljemo svako jutro uz kavu.