Monday, 10 May, 2021
Home >>> Glasine >>> i0n1c potvrđuje izlazak RedSnow alata za iOS 4.3.1 preko Twittera + Anketa + Update
redsnow

i0n1c potvrđuje izlazak RedSnow alata za iOS 4.3.1 preko Twittera + Anketa + Update

Stefan Esser (i0n1c) je jučer kasno navečer na Twitteru objavio untethered jailbreak code za iOS 4.3.1. Jedini problem?! kod je zaključan sa lozinkom. Navodno je Esser zaboravio lozinku i sada izaziva sve koji ne mogu čekati jos nekoliko dana da iPhone Dev Team izbaci novu verziju RedSn0w-a da je pokušaju provaliti.

Naravno Esser i sam priznaje da 99.9% ljudi ne bi znali kako da provale u iPhone da bi ubacili ovaj kod i jailbreakali uređaj, tako da je provaljivanje ove lozinke uzaludno.

Naravno, Esser sam kaže da pokušavate provaliti lozinku jedino u slučaju da baš očajnički čekate na jailbreak.

Poenta je da iPhone Dev Team, koji već sedam dana radi na novoj verziji jailbreaka, izbacuje RedSnow za koji dan. Mozda čak i ovaj vikend. Ja zaista nisam ni siguran tko uopće čeka ovaj jailbreak alat? Zar nije važniji unlock? Možda je to sljedeće? Što vi mislite?

UPDATE: Hackeri iH8sn0w i MuscleNerd su na Twitteru potvrdili da je i0n1c-ov zaključani zip file sa jailbreak-om podvala i mala šala na račun svih korisnika jailbreak-a. Zip fajl se navodno sastoji iz nekoliko slika ananasa.

Koliko vas čeka ovaj jailbreak a koliko vas čeka unlock?

 • mario

  iOS 4.3.1 untethered jailbreak release time for all countries and cities , you can check out yours from the below schedule. Enjoy the funday

  • Dev team će izbaciti iOS 4.3.1 jailbreak kada #SundayisFunday postane trend na Twittrru. Svi RT ovu poruku i #SundayisFunday

   • mario

    Šta to točno znači? Molim pojasnite.

 • mario
 • iPhone 4

  Kad ga jb sa redsn0wom hocu li izgubit apps jer imam 102 pa mi se neda ponovno skidat?