Tuesday, 27 October, 2020
Home >>> JailBreak >>> iOS 4.2.1 Jailbreak i unlock iza ugla ili?
greenpoison

iOS 4.2.1 Jailbreak i unlock iza ugla ili?

Proslo je manje od 24 sata od kako je izasao iOS 4.2.1 i blogosfera se vec zagrijava sa pitanjima o novom jailbreak-u i unlock-u.

@p0sixninja hacker koji je napravio GreenP0ison javio je preko twitter-a da je nova verzija jailbreak-a u pripremi i da ce trebati jos par dana da izadje nova verzija koja ce biti tethered ili semithethered.

Sto znaci da postoji mogucnost da jos nisu nasli nacin da jailbreak-aju sve ‘i’ uredjaje. Ako imate theathered jailbreak to znaci da svaki put kada iskljucite telefon ili vam nestane baterije morate ga opet jailbreak-ati.

Na drugu ruku The iPhone Dev Team je javio preko blog posta da su stari uredjaji vec jailbraek-ani. Odnosno iPhone 3G, stari bootrom 3GS i stare verzije iPod Touch-a.

The best news of all is for owners of iPhone3G, older iPhone3GS, and non-MC iPod touch 2G. Due to a combination of our original pwnage2 exploit, the arm7_go exploit, 24kpwn, and limera1n, your device is “just as jailbreakable as ever.” You reap the full benefit of an untethered 4.2.1 jailbreak.

No sta je sa iPhone-om 4 i novijom verzijom 3GS-a?

Niko jos ni ne spominje otkljucavanje (unlock) a rekli su da izlazi par dana poslje iOS 4.2.1

I izgleda da ponovo pocinje cekanje. Nadam se da ovaj put nece biti mjesecima kao posljednji.

Update: Izasao Jailbreak za iOS 4.2.1 preko RedSn0w-a

Ko sta ceka?

  • Antonio_t

    odlicno…cekajmo onda na 4.2.1 jailbreak…

  • limun

    Čitam da će navodno novi ultrasn0w 1.1-2 moći otključati OS 4.2. Znate li vi nešto više o toj informaciji ??