Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iOS 4.3 untethered jailbreak alat će biti dostupan do kraja ovog tjedna
iOS-4.3

iOS 4.3 untethered jailbreak alat će biti dostupan do kraja ovog tjedna

Nakon sto smo čuli novosti o Comex-ovom jailbreak-u iPad-2, sada donosimo jos malo radosnih vijesti za sve koji čekaju iOS 4.3 jailbreak. Hacker @i0n1c koji nam je prošle sedmice pokazao video svog novog untethered jailbreaka je updateao objašnjenje videa na svojoj YouTube stranici koja sada uključuje informaciju da će ovaj untethered jailbreak alat biti spreman do kraja ovog vikenda.

Because so many people are asking for an ETA:

I am pretty sure that the untether will be released before the next weekend. I was using older kernel patches that caused lagging on the jailbroken device. I will change that and then port it to the other devices and release.

Za sada znamo da je ovo jailbreak za sve A4 uređaje (Prije iPad-a 2) koji rade na iOS 4.3. Znamo da koristi potpuno novu rupu koja nikada nije bila korištena i za koju Apple za sada ne zna.  Ovaj jailbreak će raditi i sa iPad-om 2 kada se nađe hardware rupa u novoj A5 sistemskoj konfiguraciji.

Prije nego sto pitate, nažalost još uvijek nema nikakvih informacija o unlock-u :(

Preostaje nam da pričekamo još malo. Kao i uvijek, team Omizio će nastaviti pratiti ova zbivanja te vam donijeti najnovije iz svijeta Apple-a. Ako već niste možete nas pratiti i na FaceBook-u ili preko Twittera.