Friday, 20 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> iOS 5.0 untethered jailbreak će ipak raditi na iOS 5.0.1
pod2g-twitter

iOS 5.0 untethered jailbreak će ipak raditi na iOS 5.0.1

Danas je odličan dan za sve koji čekaju na untethered jailbreak za iOS 5.0. Ako se sjećate, Francuski hacker pod2g je prošlog mjeseca upozorio korisnike iOS-a 5 da ne podižu firmware na iOS 5.0.1 ako žele untethered jailbreak (o čemu smo već detaljnije pisali).

Današnji video koji prikazuje  iOS 5 untethered jaibreak, pokazuje uređaj na verziji iOS 5.0.

Naravno, nakon toga, mnogi su na Twitteru pitali da li će biti moguće napraviti untethered jailbreak na iOS 5.0.1 i odgovor je bio da hoće.

Osim toga, pod2g je najavio da, nakon što alat za A4 uređaje bude objavljen, počinje raditi na jailbreaku za A5 uređaje (iPhone 4s i iPad 2)

Sada je sve znano. Untethered jailbreak koji treba da izađe uskoro, radit će na obe verzije iOS-a 5.

 • R Snow68

  ocito je pomogao crash reports za pronalazak exploita za unteterd jailbreak ;)

 • stoole

  svaka čast. bravo momci !

 • maki

  pozz, imam iphone 3gs dobio ga od prijatelja iz njemačke, kad ga upalim pise mi da stavim valjanu karticu bez PIN koda i da se spojim na itunes. Na i tunes sam se spojio al nikakvog efekta. Može li kakva pomoć kako da mob proradi,.. hvala

  • Pijani_zubo

   Treba ti kartica operatera iz njemacke bez pin-a da bi ga upalio ovisno na koju mrezu je lockan ako je baseband koj se moze otkljucat onda mozes JB iphone odkljucat i radi sve ako nemas otkljucat onda dignes na 6.15.00 i otkljucas ali nema gps-a itd