Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iOS 5.1 jailbreak radi i sa iOS 5.1.1
ipadd-3-jailbreak

iOS 5.1 jailbreak radi i sa iOS 5.1.1

Napokon odlične novosti za sve koji željno čekaju iOS 5.1 jailbreak, te za sve one koji čekaju jailbreak i za novije iUređaje kao što su iPhone 4S ili iPad 3.

pod2g hacker, koji momentalno radi na jailbreaku za iOS 5.1, je jučer izbacio odličan video koji pokazuje novi iPad 3 jailbreakan na iOS 5.1, što znači da sada znamo, da novi jailbreak sigurno radi na iPadu 2, iPadu 3 i iPhoneu 4. (Izbačene su slike ili videa koji pokazuju ove uređaje na novom jailbreaku). To bi isto značilo da bi ovaj jailbreak trebao raditi na iPhone 4S, ali još uvijek nismo dobili nikakvu potvrdu o tome.

Danas povrh toga još bolje novosti, pod2g je upravo tweetao da novi jailbreak alat radi potpuno normalno i na najnovijem iPadu sa inačicom 5.1.1.

Zašto je ovo bitno s obzirom da iOS 5.1.1 ne donosi velike promjene, te se mnogi nisi ni prebacili na njega?

Bitno je za sve one, koji su kupili novi uređaj (ili planiraju da ga kupe) koji je već na iOS 5.1.1, te se ne može downgrade sa RedSn0w alatom, radi nedostatka SHSH blobova.

Obično, kada dobijemo ovako puno novosti iz dana u dan, jailbreak se pojavi veoma brzo. Po mom mišljenju bi mogao izaći za koji dan.

Što vi mislite? Koliko još dana do novog jailbreaka?

  • Ja

    Ja se nadam do veceras :)))