Monday, 16 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> iPhone Dev Team testira untethered iOS 4.3 jailbreak – Update
iOS-4.3.1

iPhone Dev Team testira untethered iOS 4.3 jailbreak – Update

Možda ste već čuli da su izbačene nove verzije Snowbreeza i PwnageToola koje vam dozvoljavaju tethered jailbreak iOS 4.3 i iOS 4.3.1. Obzirom da su  tethered jailbreakovi nepouzdani, nismo puno o tome ni pisali. Taman sam mislio da napravim tutorial za Snowbreeze jailbreak kada je odjeknula novost koju je objavio Stefan Esser (i0n1c). On je danas preko Twittera potvrdio  da iPhone Dev Team testira untethered jailbreak za iOS 4.3 i iOS 4.3.1.

Jos uvijek nije poznato kada bi ovaj alat mogao biti dostupan ali se bar “lakše diše” sada kada znamo da Apple nije zatvorio sve postojeće jailbreak rupe u zadnjem iOS updateu. Na žalost, ovaj jailbreak neće raditi za novu generaciju A5 iUređaja kao iPad 2,  jer je Apple zatvorio postojeću rupu koju je pronašao Comex.

Prije par dana je također objavljen ovaj video, koji pokazuje jailbreakan iUređaj na iOS 4.3.1

Igra mačke i miša se nastavlja. Da vidimo do kada će trajati…

UPDATE:

Muscle Nerd je potvrdio preko twittera da novi jailbreak radi odlicno i da iPhone Dev Team nastavlja sa radom na integraciji Cydiae.

 • vkcoco

  JA sam pokisao preko Snowbreeze svoj iphone 3gs koji radi na 4.3.1 i uspio sam hval bogu i sve radi.. i nezz onda sta se desilo kad ga ugasim.vise se nece da podigne… tako da je totalno nepouzdan..sada cu ga pokusati preko mac os x pa cu viditi :)

  • D Z

   Zna li netko kada će unlock???

   • vkcoco

    nezna se jos :/

 • Ivan Novko

  To je zato jer ti je tethered jailbreak, tj. svaki put kad ponovo pališ iphone moraš ga paliti uz pomoć programa ibooty :)) pozdrav

  • vkcoco

   je li se moze kako namjestiti da ne ide preko ibooty ? sta ako mi se ugasi negdje hahah i treba ga paliti ? a on nece xD

   • Ne moze. U tome je i problem sa tethered jajilbreakom… Bezze…