Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> Izbačen još jedan evasi0n7 update v1.0.2
evasi0n7-1.0.2-main

Izbačen još jedan evasi0n7 update v1.0.2

Evad3ri su prije nekoliko trenutaka izbacili još jedan update za kontraverzni evasi0n7 iOS 7 jailbreak alat koji je mnogima zadao velike probleme.

Nova inačica dolazi 6 dana nakon verzija 1.0.1 koja izbacuje TaiG dućan i samo tri dana nakon evasi0n7.x Untether tweaka koji vam dozvoljava ažuriranje jailbreaka putem Cydia tweaka. Očigledno je da momci i Evad3rsa rade punom parom na popravljanju različitih grešaka.

Nova verzija 1.0.2 popravlje probleme kod Reboot Loopa na iPad-u 2 WiFi modelu. Nema govora o ikakvoj drugoj nadogradnji za druge uređaje bar ne na njihovoj stranici.

Evasi0n-1.0.2

Novu verziju možete skinuti s naše download sekcije ili izravno s evasi0n.com stranice. Upute za evasi0n7 jailbreak možete naći ovdje.

Ne zaboravite da ako imate problema s Cydia tweakovima da to nema nikakve veze s evasi0n7 jailbreakom već s činjenicom da Mobile Substrate nije ažuriran za novi jailbreak. Update 31.12.13 Saurik je upravo izbacio update za Mobile Substrate koji će vam popraviti tweakove s kojima imate problema. Ako to ne popravi probleme možete probati i Mobile Substrate Fix tweak.

Što je mobile substrate?

Javite nam kako je prošlo.

 • gpanjkov

  pa jel sad konacno imamo pravi jailbreak za ios 7 kao i jailbreak prije sto smo imali, da ga i ja stavim na fon???

  • Peki

   da pravi je :)

 • Pocetnik

  Jel moguc jailbreak sa novim evasionom 1.0.3 ako je uredaj upadetan preko uredaja?

  • Mr. D

   Upravo to se i ja pitam… Jer drugi korisnici javljaju da je bilo problema…

  • Moguć je ali mnogi imaju problema. Ja bih vam preporučio da napravite clean install putem iTunesa pa onda evasi0n7 jb.

 • Dino

  nakon jailbreaka na iphoneu 4s mi ne radi wi-fi. pomagajte :(