Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> Izbačena nova inačica evasi0n7 v1.0.1 za Mac i PC
evasi0n71.0.1

Izbačena nova inačica evasi0n7 v1.0.1 za Mac i PC

Dva dana nakon orginalong puštanja u promet, buggy evasi0n7 jailbreak alat za iOS 7 firmware je dobio i prvi update. Novu verziju evasi0n7 v1.0.1 možete skinuti na evasi0n.com stranici ili na našoj download stranici te možete uraditi jailbreak preko postojećeg, prateći iste upute.

Na žalost nova inačica ne popravlja bugove u alatu već izbacuje kontraverzni TaiG dućan za Kinesko tržište koji je napravio dramu u svijetu Jailbreka o kojoj smo već pisali u detalje ovdje.

Iako je GeoHot već potvrdio da ovaj dućan nema nikakv back door u softwareu niti vam krade informaacije s iUređaja ako ste još uvjek sumnjičavi, možete uraditi jailbreak ponovo s novom inačicom. Za ostalu veliku većinu nas drugih, ova inačica ne predstavlja nikakav napredak što se tiče brojnih grešaka što pri jailbreaku što oko Cydia dućana. Još uvije se čeka na Saurka da napravi update mobile substrate koji će dozvoliti brojnim tweakovima da počnu raditi s iOS 7. Update 31.12.13 Saurik je upravo izbacio update za Mobile Substrate koji će vam popraviti tweakove s kojima imate problema.

Update 31.12.13 : Izbačena nova inačica evasi0n7 jailbreak alata v1.0.2 koja popravlja probleme s boot loopom na iPad 2 uređajima.

Gledajući prema tweatu pod2g jedog od odgovornih hackera za evasi0n7 dečki ubrzano rade čak i za božić kako bi nam donjeli bolju verziju evasi0na7. Strpimo se još malo.

  • Yode

    Jel radi ikome išta na 5S? Meni sve uredno instalira ali nema ničega…razmišljam da ge restoram ali imam previše toga pa mi se neda, pogotovo ako ništa ne dobijem s tim. Sad sam stavio i onaj probni Bitesms ali ni on se ne pojavljuje.

    • Većina tweakova ne radi na 64bit uređajima. —

  • aldin

    koji JB mobu instalirati na iphone 4 zakljucan na bugarsju mrezu mte a imei je 012755003457731