Thursday, 7 December, 2017
Home >>> Downgrade >>> Izbačena nova inačica TinyUmbrellae koja sprema BBTicket za iPhone 4 i iPhone 4S
tinyumbrellamain

Izbačena nova inačica TinyUmbrellae koja sprema BBTicket za iPhone 4 i iPhone 4S

Poznati hacker Netcom je upravo izbacio novu inačicu TinyUmbrella softwera, koji vam pomaže da spremite SHSH Blobve, a sada i BBTickete, što je dodatna sigurnosna postavka od strane Applea protiv spuštanja (downgrade) iOS firmwarea na nižu inačicu.

Što je SHSH Blob?

Nova TinyUmbrela 5.10.12 dozvoljava korisnicima da u isto vrijeme sa SHSH Blobovima spreme i BBTicket za iPhonea 4, i iPhonea 4S.

Za razliku od Cydiae, TinyUmbrealla vam sprema blobove i na kućno računalo, što vam može pomoći ako koristite alat kao naprimjer iFaith.

Kako downgrade iOS 5.1 na iOS 5.0.1 ili iOS5.0 putem iFaith?

Pošto za sada ne postoji način downgrada iPhone 4S, ovi fajlovi bi vam mogli pomoći u budućnosti kada ovakav alat bude na tržištu. iH8sn0w je već pronašao rupu u ovom sistemu i već radi na ovakvom alatu.

Ukoliko ste jedan od onih koji radi jailbreak na svom iUređaju, te želite mogućnost da budete na bilo kojoj verziji iOS-a za koju imate SHSH Blobove i BBTickete, onda vam je sada vrijeme da ih spremite. Najnoviju inačicu softwarea možete naći na TinyUmbrella Blogu.

Proces je isti kao i prije, a više detalja i tutoriala za spremanje SHSH Blobova možete pronaći ovdje.

  • dali se isto samo ide na save shsh i ona automatski sprema i 
    BBTickete

  • Sax

    Ako može mala pomoć ! imam iPhone 4 16Gb IOS 5.1.1 jailbreak, gevey kartica, hteo bih da uradim downgrade na 4.3.3 iz razloga sto sada prilikom ostvarivanja veze nemam sliku na ekranu, imam samo broj i u tom momentu mi deluje kao i bilo koji drugi broj pa me nervira ni ime nepiše instaliro sam callbar a to je suviše sitno za mene.Kako uraditi downgrade na 4.3.3 untethered da nemenjam firmvare

    • Upute su u Jailbreak>>>Downgrade sekciji.