Sunday, 23 January, 2022
Home >>> JailBreak >>> JailbreakMe 3.0 iPad 2 Jailbreak procurio na internetu – Upute
jailbreakme-3.0-main

JailbreakMe 3.0 iPad 2 Jailbreak procurio na internetu – Upute

Ako ne možete pričekati još par dana da Comex službeno objavi iPad 2 jailbreak, onda pratite ove upute i jailbreakajte iPad 2 još danas!

Već smo pisali da Mr. Comex već mjesecima radi na novoj verziji svog popularnog userland jailbreaka jailbreakme.com 3.0.

Prije par dana, Comex je promijenio slike na ovoj web stranici te objavio preko twittera kako radi na poliranju zadnjih par stvarčica prije otkrivanja službenog softwarea.

Naravno, dio priprema je alfa i beta testiranje uz pomoć male grupice vjernih korisnika.

Neočekivano, jedan od tih NE-vjernih korisnika,  je odlučio da pusti novu verziju JailbreakMe software-a prije službene verzije te izbaci sve test web stranice na internet.

Naravno, u roku od par minuta Comex je povukao sve te stranice sa intereneta, međutim netko je skinuo potrebne fileove na vrijeme i sada ih servira na svojoj vlastitoj web stranici.

Ispod možete naći potrebnu stranicu i upute kako da jailbreakate iPad 2.

 

Prije nego počnete, morate znati par stvari. Ovo je beta verzija jailbreakme 3.0. Ja bih osobno pričekao da izađe službena verzija koja se očekuje svaki dan. Ovaj jailbreak radi samo na iOS 4.3 software-u. Ako ste na bilo kojoj drugoj verziji, ova verzija softwarea vam neće pomoći. Kao i sa svakim jailbreakom, pratite ove upute na osobni rizik. Iako smo dobili više potvrda da ovaj jailbreak stvarno radi, Omizio.com nije isprobao ovaj postupak. Ovo je untethered jailbreak.

Već znate da su Comexovi JailbreakMe alati najlakši za korištenje (pogotovo u usporedbi sa drugim jailbreak alatima u industriji). Ništa nije drugačije ni sa JailbreakMe.com 3.0. Sve što trebate uraditi je skinuti jedan PDF dokument sa stranice preko mobilnog safarija za iPad 2 i rebootati iUredaj i to je to. Za ovaj jailbreak će vam biti potreban pristup internetu.

Korak 1: Odite na ovu web stranicu preko iPad 2 safarija,  na kojoj ćete naći samo jedan PDF.

Korak 2: Kliknte na PDF. Ovo će vam zatvoriti Safari i nakon pop upa početi instalaciju Cydiae.

Korak 2: Nakon što je Cydia instalirana, rebootajte iPad 2. Nakon što se iPad 2 ponovno upali, imat ćete jailbreakan iPad 2 na iOS-u 4.3. (Vrijedno je napomenuti da ovaj reboot nakon jailbreaka traje duže nego inače)

Ovdje možete naći video upute. Javite nam što ste odlučili i kako je prošlo.

  • Dugixy1

    šta nije nitko probao,moj ipad 2 je iz Aerike pa mi je nezgodno ako mora u servis,da sam kupio ovdje još jučer bih probao?

    ili jeste bar pročitali da je netko uradio te kako mu radi?