Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Error >>> Kako popraviti Logo Boot Loop problem s novim Pangu iOS 9.1 jailbreakom
bootloop

Kako popraviti Logo Boot Loop problem s novim Pangu iOS 9.1 jailbreakom

Iako osobno nisam naletio na ovaj problem, čitam da mali broj korisnika ipak ima problem s novim Pangu alatom za iOS 9.1 . Srećom gledajući po forumima i komentarima za većinu korisnika problem je lako riješiti.

Ako vam se nakon novog iOS 9.1 jailbreaka pojavi bijela jabuka smrti takozvani boot loop i iPhone se ne želi reboot probajte sljedeće:

Reboot

Rebootajte iPhone na normalan naćin tako što držite lock gumb dok vam se ne pojavi opcija za gašanje.

Hard Reboot

Ako to ne uspije napravit hard reboot tako što držite home i lock gumbe dok se iPhone ne ugasi. Neki kažu da ovo pomaže ali tek nakon nekoliko puta. Tako probajte ovu metodu bar 5-6 puta.

Volume Up/Down

Ako vam ne uspiju prve dvije metode ugasite telefon. Kada ga ponovo upalite dok se boota pritisnite i držite volume up ili down gumb. Držite dugme za cijelo vrijeme boota dok vam se iPhone ne povrati na home screen. Ako vam ne uspije iz prve, probajte par puta. Prema komentima i forumima većini ovaj način uspije ali nakon nekoliko puta.

Ostavite uređaj na boot loopu par sati

Neki korisnice se kunu da im se iPhone sam povratio nakon što su već odustali i ostavili ga bijeloj jabuci par sati. Ako vam ništa od ovog gore ne pomogne a imate vremena probajte i ovo.

Ako baš ništa ne ide

Iako većina korisnika povrate iPhone s običnim rebootom ili sa ovim volume up/down trikom, nekima ipak ništa nije uspjelo. Ako ste i vi jedan od tih nesretinka jedina solucija vam je da napravite restore putem iTunsa i tako povratite uređaj na normalu. Ne zaboravite da će vam ovo podići uređaj na iOS 9.2 i da više nećete moći napraviti jailbreak pošto Apple više ne potpisuje stariji iOS 9.1 koji vam je potreban za ovaj jailbreak.

Naravno ako ste vi pronašli neki bolji način koji je vama pomogao ostavite ga u komentima i za druge.

Image/Story Credit redmondpie.com

  • Marijana Hajrovic

    meni se dogodilo da mi je zaglavio na jabucici i ne pomaze nista, kad ga spojim sa racunarom i udjem u recovery mod imam opciju da ga azuriram pa ako to ne uspije prelazi u mod obnavljanja, ja se sad pitam da li smijem da prihvatim tu opciju azuriranja a da mi se ne izgube podaci?