Monday, 16 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> Kako pretvoriti iOS 5.1.1 tethered, u untethered jailbreak putem Rocky Racoon Tweaka
rocky-racoon-main

Kako pretvoriti iOS 5.1.1 tethered, u untethered jailbreak putem Rocky Racoon Tweaka

Kao i sa posljednjom inačicom Absinthe alata i Coronom, za korisnike koji su već na tethered iOS 5.1.1 jailbreaku, postoji jednostavan mali Cydia tweak koji će vam pretvoriti tethered, u untethered jailbreak.

Razlika između tethered i unthetered jailbreaka.

Ako ne znate o čemu pišem, onda vam vjerojatno tražite Absinthe v2 alat, koji će vam dozvoliti jailbreak za sve iPhone, iPade i iPode na iOS 5.1.1. Takve upute možete naći ovdje.

Za vas koji ste malo iskusniji, te ste već napravili tethered jailbreak putem RedSn0wa, na vašem A4 uređaju ili niže, samo odite na Cydiau i skinite Rocky Racoon 5.1.1 Untether.

Instalirajte ovaj tweak i on će vam napraviti untethered jailbreak.

Reboot Iphone i to vam je to. Sada imate untethered jailbreak.

Pitate li se koja je razlika između Rocky Racoon Tweaka i Absinthe alata i koji je bolji? Ne brinite. Potpuno je isto. Absinthe također koristi ovaj isti tweak da bi od tetherea napravio untethered. Što više, nakon Absinthe jailbraeka ovaj će vam tweak biti automatski instaliran u Cydiai.

Naravno ako mi ne vjerujete, možete napraviti restore na iOS 5.1.1 te jailbreakati sa Absinthe v2. alatom.

Update:  Rocky Racoon v1.0-2 dodaje support za iPhone 4 iOS 5.1.1 (build 9B208). Možete slobodno napraviti update preko postojeće inačice.

Update 2: Rocky Racoon v1.0-3 dodaje support za iPad 2.4. iPad 2.4 je novi iPad 2 koji je izasao sa malo drugacijim djelovima tako da  ima malo duzu bateriju i jos par poboljsanja. Ako ste kopili nov iPad 2 u 2012 to vam je vjerovatno v2.4.