Sunday, 16 January, 2022
Home >>> JailBreak >>> NOVO – Jailbreak / Unlock Wizard
jailbreak-carobnjak-main

NOVO – Jailbreak / Unlock Wizard

Ako pratite Omizio blog onda ste već vjerovatno upoznati s činjenicom da kod nas možete naći sve tutorijale za Jailbreak i Unlock. Međutim nakon tri godine tutorijala, sudeći prema komentarima na našoj Jailbreak stranici, postaje prilično teško pronaći tutorijale za stotine različitih kombinacija između Jailbreak-a i Unlock-a. Radi toga smo se bacili na izradu novog pomoćnog alata i par mjeseci kasnije imamo probnu verziju našeg novog Jailbreak wizarda.

Predstavljamo vam novi Omizio Jailbreak – Unlock Čarobnjak koji će vam još malo olakšati da nađete potrebni tutorial na Omizio stranicama. Nadamo se da će vam se svidjeti.

jailbreak-wizard-screener

Naravno, wizard je još uvijek u probnoj verziji, pa molimo vašu pomoć. Ukoliko ne dobijete rezulate vaše pretrage ili dobijete kakvu grešku, ostavite nam komentar tako da ju možemo popraviti.

Specijalne zahvale Darku B. za pomoć oko programiranja.

 • Aleksandar Kojić

  bravo za Omizio tim!

 • Neca

  Extra je velika pohvala… :)

 • Djordje Maletic

  svaka cast jedna najjaca stranica

 • Ivica Sliskovic

  prava stvar sve na jednom mjestu

 • Pomoc omizio!!!!!!

  Da li postoji nacin (kabal i softver) da povezem ipad 2 i 3 sa usb stikom??? Ako postoji, kako ?

  • Bas ste bezeze….

   Hvala omiziju i svima drugima, koji su mi odgovorili na pitanje….,zar je toliko testo odgovoriti na pitanje sa dvije recenice…,a meni stvarno treba!!!!! :(

   • Ne razumijem pitanje. iOS ne radi na isti način kao pc. Kakve fajlove želite prebaciti i zašto? Postojim Camera attachment kabal koji se može kupiti za prebacivanje s kamere na iPad. Ili se dalje mogu staviti na iTunes i onda sinkati. Ili putem dropbox aplikacije? Kakve fale prebacujete i zašto?

 • Hidajet

  teleofn mi je zakljucan mrezi Austrija dali postoji mogucnost da ga otkljucam dakoristim BIH karticu prijatlej mi je rekao da kod vas ima objasnjenje ali ne mogu nigdje da nadjem paako mozete pomoci Hvala!

  • Pa upisi informacije u čarobnjak i pisaće ti koje su ti opcije.

 • Nedzad

  Postovanje svima,imao bih pitane za osobe koje imaju iskustvo i koi su se vec sa necim slicnim ssreli.Imam iphon 4 i radio je normalno na Bh mrezi,u međuvremenu sam ga resetovao i pojavio mi se icloud,trazio je sifru za koju ja nisam ni znao da postoi.Telefon se vise nije mogao pokrenuti,na samom pocetku je trazio e-mail i sifru iclouda.To sam nekako sa jednim kolegom rijesio i sada mi rade sve aplikacije sem mreze.Kako da povratim mrezu i da ga ponovo aktiviram.Zahvlajujem se svima koi budu odvoili vrijeme i daju mi dgovor na pitanje.